Jó ez a ruha repülőre?
Figyelt kérdés
Fekete biciklis nadrág, fehér póló és papucs. Ez jó repülőre, vagy gáz, ha sportosabban öltözök és inkább hétköznapi ruhát vegyek (pl farmer)? 18/L2022. júl. 8. 14:51
1/17 anonim válasza:
A röpcsi melyik osztályán utaznál, és hova érkezel meg, mi az utazás célja. Milyen hosszú az út a lakástól a célpontig? órákon keresztül „pelenkában” nem lehet kellemes.
2/17 anonim válasza:
Nekem kényelmetlen a papucs, nem jó mezítláb lenni a repülőn. Fázna a lábam. Vékonyabb sportcipőt húznék zoknival.
3/17 anonim válasza:
miért pont bicajos nadrág?
Én tuti valami utcai öltözéket vennék fel.
4/17 anonim válasza:
Ugyan a francia etikett szerint legalább fekete alsó és csokornyakkendő dívik egy ilyen utazáshoz, de ha jól tetteted a hülyét, el fogják neked nézni a hülyegyerek alsódat.
5/17 anonim válasza:
Olyat viselj, ami számodra kényelmes, főleg, ha esetleg hosszabb repülőút lesz. De a papucs semmilyen szempontból nem praktikus, azt a helyedben biztos lecserélném egy jól szellőző sportcipőre.
6/17 anonim válasza:
Bringás nadrágban semmikép nem tartom jó ötletnek a betét miatt. Nem kellemes, meg furcsán is néz ki járás közben a pelus. Papucs sem jó ötlet.
És az első kérdései is teljesen jogosak, mind.
7/17 anonim válasza:
Honnan veszitek ezt a betét-pelenka dolgot? Lemaradtam valamiről?
8/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
Betétes vagy betét nélküli? A bringás a betétes.
És még mindig jogosnak érzem a kérdéseimet, amelyeket az elsőben feltettem.
Ha ez egy strandolós járat, turista osztálya, ahol mindenki pancsizni tart a tengerhez, akkor talán jó. Még nem repültem, nem tudom milyen a hőmérséklet a kabinban. Lehet, hosszú nadrág praktikusabb lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!