Mi a véleményetek Debrecenről?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 10:22
21/42 anonim válasza:
Hát az biztos,hogy nagyon szép város :) És abban sem kételkedem,hogy nem lehet Pesthez hasonlítani. Lenne egy kérdésem...Debrecenben milyen lehetőségek vannak bulizásra? :D Érdekelne...
22/42 A kérdező kommentje:
Hát először is köszi a kommentet..:) Milyen fajta zenét hallgatsz? Mert van minden hónapban 2 hely, ahol tartanak kifejezetten rap/hip hop műfajban bulit, meg van borozó, söröző, karaoke bár, meg ilyen disco-s műfajnak megfelelő hely..:D Szóval röviden tömören annyi, h rengeteg sok hely van ahova mehetsz bulizni. :)
2010. jan. 22. 15:27
23/42 anonim válasza:
Háááttt....szinte majdnem minden zenét meghallgatok,attol is függ,hogy milyen a hangulatom,meg milyen a társaság :)
Én is köszönöm a választ :D
24/42 A kérdező kommentje:
nagyon szivesen :D.. de am hova valósi vagy ha nem gáz h megkérdezem..? :D$
2010. jan. 23. 22:49
26/42 A kérdező kommentje:
Jó..:D
2010. jan. 24. 18:26
28/42 A kérdező kommentje:
hát az tette szinessé a szürke napjaimat... XD nem amúgy :D
2010. jan. 29. 16:40
29/42 anonim válasza:
most jöttem haza onnan osztálykirándulásról.
van egy nagyon nagyon szép főtere, és a Nagytemplom szerintem az egyik legszebb magyar épület. de azonkivül az a város szerintem valami borzalom ronda... bocsi, lehet, hogy én meg Budapest miatt vagyok elfogult, de nem tudom, nekem nem jött be Debrecen. sokkal több csöves is van, mint Pesten. nem egy leszólított minket, és egy el is kezdett üldözni mert nem adtunk neki pénzt:S
szóval nekem nagyon nem tetszik Debrecen. /:
30/42 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy sok a csöves, de ettől még lehet szép város.. és szerintem az is! :) De azért köszönöm a válaszodat. :)
2010. szept. 12. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!