Mi a véleményetek Debrecenről?
Én Nyíregyházi vagyok,de Debrecen
élhetőbb városnak tünik.Szívesebben élnék ott.
Én nagyon szeretem. Kiskoromban arról álmodoztam, hogy nyitok egy cukrászdát vagy kávézót az egyetem közelében. :-)
Habár egész életemet Pest megyében éltem eddig, mindig Debrecenhez húzott a szívem, a gyökereim. Lehet, hogy elfogult vagyok?!
A család általában a virágkarnevál idején látogat haza. Akkor csodálatos a város!
De az is igaz, hogy Debrecent Budapesthez nem lehet hasonlítani, mint ahogy egyik nagyobb, magyarországi várost se. Én úgy gondolom, hogy ez így jó.
13:45 és 13:57
Szörnyűek vagytok,és írígyek. Nem tudom,hogy lehet ilyet állítani az ország egyik gyönyörű városáról.És gyertek karácsonykor mert ilyenkor meseszép az egész város.Én szeretek itt élni és semmi pénzért nem költöznék el.
Debrecen Mo. 2. legnagyobb városa, és tovább emeli a rangját, hogy nagyon sokféleképpen megközelíthető :) akár repcsivel is :D
amúgy meg tényleg szép! nem értem mi a baj Debrecennel,,, még a közbiztonság is elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!