Mi a véleményetek Debrecenről?
Debrecen nagyon jó hely. 3 éve ott tanulok:) Az iskoláknak nagyon jó a szinvonala, a fiataloknak rengeteg szórakozási lehetőség van: mozi, bowling, quad, paintball,bulik, és az idősebbek is válogathatnak, a kiállitások, könyvesboltok, muzeumok, szinházi programok közül:ö Mindig pezseg az élet Debrecenben:)
Méltán ez az ország egyik leghíresebb városa:)
22 éve élek Debrecenben :) Imádom, gyönyörű. Az egyetlen helység az egész országban, ahol olyan állandó polgármester van aki nem a torkán engedi le a pénzt hanem az utolsó forintot is hasznosítja.
Olyat nem látsz itt Debrecenben hogy valami ne legyen feltúrva! Amint megcsinálják az egyik utat már építik is a következő középületet, teret... folyamatosan változik a város és folyamatosan fejlődik. Állandó a munkálkodás!!
22L :)
jártam már ott egyszer, de nekem nagyon nem tetszett..elsősorban az emberek viselkedése volt az, ami miatt nincs kedvem többet odamenni.
elismerem, a belváros úgy-ahogy szép, de összességében nem olyan nagy szám szerintem.
köszi a válaszokat, remélem írnak még:)
én nem debrecenben élek, de ott születtem és oda is tanulok.
eleinte nem voltam vele kibékülve, de inkább azért, mert "miatta" szakadtam ki a megszokott környezetemből.egy éve kolis vagyok itt, de nagyon élvezem, az életem része lett, és ha egyszer elkerülök innen tudom hogy itt szívesen fogadnak a megszokott arcok.
a város csak újul, egyre szebb lesz, méltóan hírnevéhez.
lehet szeretni és nemszeretni, akkor is a szülővárosom marad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!