Mi a véleményetek Debrecenről?
Figyelt kérdés
mindenki véleményére kíváncsi vagyok:ott élnek, dolgoznak, vagy akár csak egyszer is járt már ott.2009. aug. 20. 17:13
11/31 anonim válasza:
a fürdő szuper, a villamos vicces, a belváros tiszta, a vidámpark iszonyat szégyen, nem is volt vidám!, az állatkert közepes és összességében nagyon jól éreztük magunkat ott! Jó lenne ha már Pesten is lennének ilyen közlekedési lámpák, ahova ki van írva hány mp van még hátra.
12/31 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat!
am a visszaszámolós lámpákat sokan dicsérték, meg is lehet érteni:)
2009. aug. 20. 23:25
13/31 anonim válasza:
én itt születtem Debrecenben.. nagyon szeretem mindig van mit csinálni (igaz kell sok sok pénz :DDD) szóval sosem unatkozok. legalábbis a városban nem. a kertvárosokba (mint pl. józsa, ahol élek) nagyon nyugodt minden viszont elég unalmas főleg így nyáron. de összességébe nagyon szép tiszta és általában az emberek is kedvesek szóval szeretek itt élni.:)
14/31 anonim válasza:
Józsa az nem kertváros :D ennyi erővel egy bánki is mondhatná hogy kertvárosban él azt közbe meg csak az erdő közepén egy szutyok helyen :D
(mondjuk Józsa közel sem szutyok hely, de nem kertváros...)
15/31 anonim válasza:
Az egyik kedvenc városom Magyarországon (Szeged, Keszthely és Eger mellett). Voltam ott 3-4 alkalommal és nagyon megszerettem. Tényleg elképesztően fejlődik, főleg, ha az ember csak pár évente jár arra, de azért még mindig nem tökéletes. Szeged a legszebb szerintem
16/31 anonim válasza:
off Nem birom megállni...szval én Debrecenben születtem, most Cambridge-ban lakok már pár éve, Cambridge meg Szeged testvérvárosa ahogy azt a "Welcome to Cambridge" tábla is hirdeti. Szoval összejött itt minden szóban forgó város :)
17/31 anonim válasza:
Én debreceni vagyok, de sajnos néhány éve a dunántúlra kerültem (férjem ide való). Tavaly azért a kisfiamat Debrecenben szültem meg, így ő is debreceni! :)
Rettenetesen fáj a szívem, hogy most nem ott élek! Épp azon munkálkodom, hogy visszamehessünk! :)
18/31 anonim válasza:
Tőlünk Debrecen kb. 26 km-re van.Anyukámnak már fekélyes a lába közel 9 éve.Az utóbbi 2,5 évben Debrecenben a Kenézy Gyula kórházban kezelték, azelőtt Nyíregyházán.A debreceni orvosok rövidebb idő alatt , többet gyógyítottak egy egyszerű műtéttel , mint a másik városban folyamatos kezeléssel.Nem tudom neked mennyi volt hasznos válasz, de Debrecen ennyivel is jobb hely!!
19/31 anonim válasza:
hát én ugy tudtam h Db. kertvárosa de akkor hülye vagyok. :D
na szóval annyi ha nyüzsgésre vágysz akkor mindenképp a várost kell választani. :) a kintebbi területeken minden nyugiis és punny van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!