Történelemból azt a faladatót kaptuk hogy írjunk magyarország fővárosáról (gyengébbek kedvéért debrecenről). Mit lehet róla tudní?
Figyelt kérdés
nem nagyon jártam még ót ezért nem túdok róla semit!2011. szept. 29. 09:29
1/21 anonim válasza:
Magyarország fővárosa nem Debrecen.
Te honnan jössz és hány éves vagy?
2/21 anonim válasza:
hát.. hogy csak kétszer volt ideiglenesen főváros rövid ideig: 1849-ben és 1944-ben
3/21 A kérdező kommentje:
az első ! Te hány éves vagy? Magyarorszag fövárosa debrecen! és hoportyóról lyöttem!
2011. szept. 29. 09:55
4/21 anonim válasza:
Akkor jól nézz körül onnan, mert az a te világod amit onnan belátsz :D
5/21 anonim válasza:
Te nem tuttad? Szeptember 1-től hoportyó lett a főváros! Így, kisbetűvel, ahogy a többi tulajdonnév is.
6/21 anonim válasza:
Én meg nyelvtan órából azt a feladatot kaptam, hogy a te kérdésed hibáit kijavítsam... Nem értem, mert nincs benne hiba! :O
8/21 anonim válasza:
Én 12/L vagyok de ez... Budapest szerinted egy pici város???
9/21 anonim válasza:
12/L! A kérdés a humor kategóriában van!
Amúgy meg nem is Bukarest, hanem Zágráb... De nekem úgysem hisz senki... :(
10/21 anonim válasza:
Magyarország fővárosa : Bern ! Megvettük svájci frankért ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!