Angliában tíltott vagy nem tíltott?
Sziasztok!
Van egy fajta jellegű amerikai staffordshire terrierem.
Sok helyen írják, hogy tíltott fajta, de miután nem törzskönyves és megjelölve is keveréknek van így kitudnám vinni esetleg Londonba?
Van ahol azt olvasom a pitbull tiltott.
Akkor ez hogy van? Majd állatorvostól is megkérdezem ,de fontos lenne tudnom!
Köszönöm
Igazából már én sem tudom hogy van, Angol honlapokon a pitbullt írják mint tíltott fajtát. Magyar oldalokon pedig az amstaffokat.
Lassan kezdek belezavarodni, mert van aholazt mondják csomó amstaff van kinn, más meg hogy ki sem lehet vinni.
De az enyém csak jellegű, persze hasonlít rá ,de nincsen róla papírja. Menhelyes kutya.
Elso vagyok. A te kutyádra rákeresve tényleg sok találatot ad ki a kereso, hogy árulják és nincs szó banned-ról. Több honlap is csak 4 kutyafajtát ír, mint mint tiltott fajta.
"Research by BBC News shows Staffordshire bull terriers are the third most popular dog in the UK."
"Staffordshire bull terriers are not banned under the Dangerous Dogs Act, but are often confused with banned breeds like pit bulls, Ms Meucci added."
Egyébként ezeket azzal magyarázza, mert természetükbôl adódóan agresszívek. A briteket is megosztja ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!