Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában egy milyen egy hostel?

Angliában egy milyen egy hostel?

Figyelt kérdés

Elsősorban Londonra lennék kíváncsi.

Mennyire kulturált?

Tisztaság?

Esztétika?

Van-e esetlen olyan dolog, amit kiemelten érdemes tudni róla?

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. dec. 27. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyan mint màshol. Zsùfolt, làbszag terjeng. Tisztasàg van, de erősen függ hogy milyen embereket fogsz ki èppen.
2016. dec. 27. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Hostel olyan mint bárhol máshol. Nagy tisztaság nincs, a zuhanyzó közös, és koszos, mert a hostel vendégei képtelenek maguk után rendet tartani. Összezárva több emberrel, ha szerencsés vagy akkor normális emberekkel. Meg ahogy az első írta. Lábszag, szájszag, ha valaki ivott akkor savanyú piaszag mint egy jó öreg kocsmában.

Én jó tanácsként azt tanácsolom, hogy gyűjts egy kis pénzt és inkább keress bed & breakfast szállást.

2016. dec. 27. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Tényleg olyan, mint a világban bármerre. Fiatalos, közös fürdős, közös konyhás.

Szerintem hatalmas buli. Igaz, én jártam egyetemre és éltem kollégiumokban.

Ha valóban utazó vagy, akkor a városért mész oda, és akkor tök mindegy, milyenek a szomszédok. Ha meg olyan helyben ülő toprongy, akkor keress valami több csillagos helyet.

Még egy jó tanács: füldugót érdemes vinni, mert a bulik hajnalig tartanak...

2016. dec. 27. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezek szerint a "fiatalos" szinonimája:

a kosz, a mocsok, a bűz, a lábszag, a hányásszag, a piaszag stb...

Mindezt koedukáltan, egy légtérben a többi csövessel.

Ez ám a nagy BULI...

Ha alapvető igényeid vannak, akkor -ahogyan már írták feljebb- keress inkább egy bed & breakfast szállást.

Amúgy jó ha felkészülsz rá, hogy az angoloknál nem divat minden nap fürdeni!

2016. dec. 27. 13:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan, mint máshol. Amúgy sok hostelben voltam már (Londonban is, de emellett Amerikában, Németországban - bár ott a Jugendherberge kicsit más, Olaszországban...), és nekem nincsenek annyira rossz tapasztalataim, mint az előttem szólóknak.

Pl. koszos soha nem volt egyik sem. Nyilván sokan vannak, idegenekkel vagy egy szobában, akik ráadásul naponta váltakoznak. Kényelmetlenség, hogy éjszaka is jönnek-mennek. Viszont olcsó, és - amikben én voltam - abszolút kulturált. Nekem ott senki sem nyúlt a cuccaimhoz, nem kellett félnem otthagyni töltőn akár a laptopot vagy telefont.

A szabályokat mindenki betartotta, és a görögországi rendes szállásunkon nagyobb volt a zsivaj, mint az általam látogatott hostelekben.

2016. dec. 27. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!