Lehetséges-e hogy egy nyarat kint töltsek Németországban, vagy Angliában 18évesen (fiú) egy családnál, olyan ahol nekem nem kell befizetnem egy csomó pénzt esetleg kint diákmunkát is végeznék,?
Ingyen ebéd nincsen!
Ezt meg kellene végre tanulni.
Ha valaki "befogad", azt sohasem érdek nélkül teszi majd.
"persze a munka az nem gond ha esetleg ennek fejében dolgoznom kéne ott"
Akkor meg miért nem itthon dolgozol, azután abból a megkeresett pénzből meg utazol??!
Ráadásul nem vagy kiszolgáltatva vadidegeneknek.
Volunteer-nek, azaz önkéntesnek írja. Ennek pontosan az a lényege, hogy kikeresel fogadókat, velük kapcsolatba lépsz, és ha te vagy a megfelelő, akkor kiutazol saját pénzből, ők pedig elszállásolnak, cserébe munkát végzel náluk. Konkrétan pénzt nagyon ritkán adnak, mivel mindent megkapsz tárgyilagosan.
Nagyon jó oldal, ellenőrzött. Én voltam kint rajtuk keresztül már egész sok helyen (Szöultól, Fokvároson át, Los Angelesig több helyen), soha nem volt semmi probléma.
Az egyetlen "elvárás", hogy tényleg elsődlegesen 100%-ban tedd oda magad az önkéntesi feladatban, utána viszont happy családias környezet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!