Hogyan tanuljak angolul, angliában, munka mellett?
Kollégáktól?
Ma már nagyon sok online angol anyag van - nem tudom, mi a munkád, de ha olyan, akkor lehet, le tudnál tölteni valami anyagot és munka közben hallgatni. Vagy munkába menet...
esetleg TV-ben főzős műsorok által elég jól lehet tanulni. Meg nézz filmeket angolul...
Ha angolul akarsz tanulni, mármint az a fő cél odakint, akkor ne dolgozz 80 órát és keress sulit, sok van, több időpontban...
Ha "picit" akarsz csak angolozni, ami minimálisan kell a kinti dolgokhoz...hát akkor is jobb lenne kevesebb meló, mert így hulla fáradt leszel mindig. Amúgy célszerű lenne picit olvasgatni valami kezdő nyelvkönyvet, pl: new english file, meg vannak online tananyagok (duolingo), de azok nem pótolják a sulit. Vannak telefonra szótanító alkalmazások is, amit kis szabadidőben nézegethetsz. Meg a kollégáiddal próbálj beszélgetni, az a legfontosabb ha van rá lehetőséged. Tanulj és próbáld használni.
Èn ìgy csinàltam.
1. Nem sza*tam bele a dolgokba, ìgy egy egèszen jòl hasznàlhatò nyelvtudàssal èrkeztem.
2. Nem dolgozom 80 òrát hetente. Gürizni otthon is lehet, ide èn èlni jöttem, nem megdögleni.
80 óra mellett sehogy.
Ha busszal mész akkor az ottani időt kihasználhatod mondjuk doulingora. Vagy hangoskönyvek hallgatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!