Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan tanuljak angolul,...

Hogyan tanuljak angolul, angliában, munka mellett?

Figyelt kérdés
2017. jan. 23. 13:20
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én a filmeket ajánlanám neked nagyon felírattal de ennyi meló mellett lehetetlen.
2017. jan. 24. 22:18
 12/14 anonim válasza:

filmet nexni magyaroraszagon is lehet....

randi oldal ...

talalkozhatsz egy csomo erdekes emberrel

2017. jan. 25. 22:50
 13/14 anonim válasza:

Nem értek egyet a korábbiakkal, szerintem lehet főállás mellett tanulni...nem egy ismerősöm csinálta/csinálja, én is tanultam (van aki könyvvizsgáló képzést, mérlegképes könyvelöit, IT szakképzést, van aki nyelvet - van aki itthon, van aki külföldön). Akarat és időbeosztás kérdése, de nyilván kényelmesebb, ha kevesebbet dolgozol.

Kérdés, hogy most milyen szintű a nyelvtudásod...ha tudod a nyelvtan nagyjából, akkor főleg szókincs fejlesztése kell - erre jók lehetnek alkalmazások, TV nézés felirattal. Ha az alapok is kellenek, akkor gondolom van olyan nyelvtanfolyam, ahol szombaton van óra. Illetve vegyél néhány nyelvkönyvet és azokból otthon is lehet tanulni.

Persze léteznek olyan nyelvsulik, ahonnan y tanár házhoz jön rugalmas időben, de az nyilván eleg drága.

2017. jan. 26. 06:40
 14/14 anonim ***** válasza:

"van olyan nyelvtanfolyam, ahol szombaton van óra"

A kérdező heti 80 (!) órát dolgozik. ha kiszámoljuk: 6x12 óra még mindig csak 72 óra, tehát a hét 6 napján minimum 12 órát dolgozik - de inkább többet.

Szóval szerintem ennyi munka mellett nincs szombatja és nekem pl. tuti, hogy könyvből sem lenne energiám tanulni - főleg nem angolt, ahol teljesen más az írás, mint a kiejtés!

Továbbra is a menet közbeni, hallás utáni tanulást, filmnézést - amíg be nem alszol mellette :-) - főzős műsorból tanulást javaslom, illetve valaki írta - nagyon helyesen a Duolingot - az is nagyon jó. (2-es vagyok)

2017. jan. 26. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!