Ha Angliában kapnál egy jó munkát, van egy stafid, ami ott tiltott, hogy döntenél? Maradnál a kutya miatt Mo-on, vagy elajándékoznád, és kimennél?
A staffordshire terrier-re gondolsz? Itt szerintem abszolut nem tiltott! Velemenyem szerint inkabb itt az egyik legnepszerubb kutyafajta. Szinte mindennap belebotlok egybe!
De itt egy link egy nepszeru angol aprohirdetesi oldalrol es nezd meg mennyi ilyen kutyust kinalnak eladasra. Ha tiltott lenne, nem kinalgatnak oket! :)
Soha!
A kutya a társam,családtagom,sose mennék nélküle.
Mennyi idos a kutya? Mennyi odre mennel? Nincs valaki ismeros aki elvallalna ot?
En is nemreg koltoztem kulfoldre, a kutyamat otthon hagytam csaladnal amig felmertem a terepet, talaltam lakast, berendezkedtem stb utan meg kihoztam magammal. Azota kettesben eldegelunk a Szajna parton :)
Jarj utana a lehetosegeknek. Sajna Anglia macera kutyaszempontbol, nem csak a "harci" kutyaknak...
jó kérdés
a válaszom az ,hogy kacsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!