Kezdőoldal » Utazás » Európa » Repülőtéren iható a csapvíz?

Repülőtéren iható a csapvíz?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy kissé vicces a kérdésem,de férjem 40.szülinapomra és karácsonyra meglepett egy berlini 3 napos kirándulással,ami már nagyon régi vágyam volt:)

Nemrég költöztünk új lakásba,szóval anyagilag most be kell osztani a dolgokat,feleslegesen nem tudjuk szórni a forintokat,eurókat.

Sajnos már tapasztaltam,hogy a reptéren egy kis fél literes víz is két euróba kerül..Szóval arra gondoltam,hogy beviszek egy kis műanyag palackot és a mosdóban megtöltöm vízzel.

Iható?

Mintha már láttam volna korábban,hogy mások is így csinálják.

Nem akarom gyomorfájással kezdeni ezt a 3 napot,nyilván annyit nem ér pár euró,de ahogy írtam,most nem is "szórhatjuk"

2016. dec. 4. 00:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
0%

#60. Te tényleg beteg vagy! xD Gondolom egész nap a gyakorit lesed,hogy mikor hol tudsz okoskodni!

De rá érsz. xD Neked muszáj mindenhez választ fűzni?Jutalékot kapsz? xD

Bár,aki képes budiban,meleg vizet inni,nem csodálom,hogy otthon van! xDD

Neked sem a lábaddal van a baj! xD

Van időd zagyvaságokat összehordani,pedig kár erőlködni.

Nézd meg hány ilyen smucig idétlenkedik a budiban mint pl te is. xDD Nem sok,mert normális embernek ez sokk! xD

Szép estét.

2016. dec. 7. 17:38
 62/69 anonim ***** válasza:
46%

Most odaszóltál barátom, érveket nem is vártam tőled, bár újat már nem tudtok mondani. :D

Szép estét, nehogy elvessz a sok XD-ben.

2016. dec. 7. 17:47
 63/69 anonim ***** válasza:
44%-os, olvass vissza, hány ilyennel beszéltünk már mint te, mindegyik ugyan ezt a baromságot fújta és egyből sz..rrágózni kezdett, mint te. Mi a retek közöd van neked ahhoz, hogy ki mire költi a pénzét, meg hogy ki tölti meg a palackját INGYEN A HIDEG VIZES IVÓKÚTBÓL?
2016. dec. 7. 18:00
 64/69 anonim ***** válasza:
90%

"Én még olyat nem hallottam, hogy valaki elmegy külföldre repülővel és nem tud/képes AKÁR fél liter vízért kifizetni 600 Ft-ot! "

Ezt meg még mindig úgy nyomjátok, mintha az aki repülőre száll, valami hihetetlenül gazdag ember lenne :D Ember, vidékre, 220 km-re a buszos oda-vissza jegyem drágább, mint amennyiért ki tudsz repülni fapadossal egy nyugat-európai városba. 30 éve volt luxus a repülőút, nem ma.

2016. dec. 7. 18:02
 65/69 anonim ***** válasza:
32%

63 #: Hülye vagy, mint egy faék.

Először is nem a hideg vizes ivókútból, mint ahogy te állítod, hanem a reptéri MELEG vizes, szaros csapos más seggében turkáló, majd a csapot megfogó ismétlem langyos, avagy MELEG vizeset tölti a palackba!

Én erre válaszoltam, az eredeti kérdésre, te nem vagy normális! Próbálj meg követni, ha már olvasol engem, vagy értelmezni!

2016. dec. 7. 18:45
 66/69 anonim ***** válasza:
23%

Ja,nektek egy üveg víz a luxus,mert nem bírjátok megvenni!xD

Inkább isztok onnan,ahol fertőzésveszély van!xD

Ennyi agyhalott! xD

2016. dec. 7. 19:01
 67/69 anonim ***** válasza:
68%

gyagyáska, nincs fertőzésveszély, ivóvíz van ott és nem is meleg, aki onnan akar venni, az vegyen, és le van tojva, aki ezen hörög

- ha nem ivóvíz lenne, óriási piros betűkkel ott lenne 20 nyelven NEM IVÓVÍZ! és ikon is lenne ilyen:

[link]

2016. dec. 7. 22:07
 68/69 anonim ***** válasza:
42%
H@lye vagy fiam,mint a szódás lova :)
2016. dec. 7. 22:15
 69/69 anonim ***** válasza:

"Ennyi agyhalott! xD"

Aki nem issza meg a csapvizet, "xD"-t használ meg még játssza is a hülyét és szembe széllel pisál, az más ocsmányságokra is képes lehet.

2016. dec. 8. 10:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!