Repülőtéren iható a csapvíz?
Lehet,hogy kissé vicces a kérdésem,de férjem 40.szülinapomra és karácsonyra meglepett egy berlini 3 napos kirándulással,ami már nagyon régi vágyam volt:)
Nemrég költöztünk új lakásba,szóval anyagilag most be kell osztani a dolgokat,feleslegesen nem tudjuk szórni a forintokat,eurókat.
Sajnos már tapasztaltam,hogy a reptéren egy kis fél literes víz is két euróba kerül..Szóval arra gondoltam,hogy beviszek egy kis műanyag palackot és a mosdóban megtöltöm vízzel.
Iható?
Mintha már láttam volna korábban,hogy mások is így csinálják.
Nem akarom gyomorfájással kezdeni ezt a 3 napot,nyilván annyit nem ér pár euró,de ahogy írtam,most nem is "szórhatjuk"
#60. Te tényleg beteg vagy! xD Gondolom egész nap a gyakorit lesed,hogy mikor hol tudsz okoskodni!
De rá érsz. xD Neked muszáj mindenhez választ fűzni?Jutalékot kapsz? xD
Bár,aki képes budiban,meleg vizet inni,nem csodálom,hogy otthon van! xDD
Neked sem a lábaddal van a baj! xD
Van időd zagyvaságokat összehordani,pedig kár erőlködni.
Nézd meg hány ilyen smucig idétlenkedik a budiban mint pl te is. xDD Nem sok,mert normális embernek ez sokk! xD
Szép estét.
Most odaszóltál barátom, érveket nem is vártam tőled, bár újat már nem tudtok mondani. :D
Szép estét, nehogy elvessz a sok XD-ben.
"Én még olyat nem hallottam, hogy valaki elmegy külföldre repülővel és nem tud/képes AKÁR fél liter vízért kifizetni 600 Ft-ot! "
Ezt meg még mindig úgy nyomjátok, mintha az aki repülőre száll, valami hihetetlenül gazdag ember lenne :D Ember, vidékre, 220 km-re a buszos oda-vissza jegyem drágább, mint amennyiért ki tudsz repülni fapadossal egy nyugat-európai városba. 30 éve volt luxus a repülőút, nem ma.
63 #: Hülye vagy, mint egy faék.
Először is nem a hideg vizes ivókútból, mint ahogy te állítod, hanem a reptéri MELEG vizes, szaros csapos más seggében turkáló, majd a csapot megfogó ismétlem langyos, avagy MELEG vizeset tölti a palackba!
Én erre válaszoltam, az eredeti kérdésre, te nem vagy normális! Próbálj meg követni, ha már olvasol engem, vagy értelmezni!
Ja,nektek egy üveg víz a luxus,mert nem bírjátok megvenni!xD
Inkább isztok onnan,ahol fertőzésveszély van!xD
Ennyi agyhalott! xD
gyagyáska, nincs fertőzésveszély, ivóvíz van ott és nem is meleg, aki onnan akar venni, az vegyen, és le van tojva, aki ezen hörög
- ha nem ivóvíz lenne, óriási piros betűkkel ott lenne 20 nyelven NEM IVÓVÍZ! és ikon is lenne ilyen:
"Ennyi agyhalott! xD"
Aki nem issza meg a csapvizet, "xD"-t használ meg még játssza is a hülyét és szembe széllel pisál, az más ocsmányságokra is képes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!