Iható a csapvíz Horvátországban a Vir szigeten?
miért folyna sós víz az apartmanban a csapból? Én mikor voltam, ugyan olyan víz folyt belőle mint itthon.
Személy szerint nem iszom a csapból, nem azért mert mérgező, hanem mert nem olyan, amilyet megszoktam, mást tartalmaz, nem azt szokta meg a szervezetem...
Gratulálok a sok "atomtudósnak" a légből kapott válaszához!!!
Na komolyra fordítva:
Igényes ember nem megy nyaralni a Vir-re,
mert a házak nagy részében, nincsen vezetékes víz!!
A vizet úgy hordják és műag.tartályban tárolják napokig/hetekig.
Természetesen ez alatt az idő alatt a tartályokban, elszaporodhat/előfordulhat mindenféle kórokozó.
NEM AJÁNLOTT: inni, kezet mosni, gyümölcsöt mosni stb...,
mert esélyes, hogy a WC-n töltöd a nyaralást!!
Sokan spórolásból mennek oda, mert picivel olcsóbb az apartman, mint egy "normális" helyen két faluval odébb!!
A fürdéshez a víz, meg szivattyúval jön a talajból, ami lehet akár sós víz is!!
(Mielőtt valaki kioktat, közlöm, hogy ott lakom Dalmáciában.)
Igényes ember nem megy oda nyaralni...
Köszi!
Nem én választottam és nem is szívesen megyek, mert rengeteg rosszat olvastam róla, és nem kicsit féltem a gyerekeimet.
Férjem annyja találta ki az egészet és le mertem volna fogadni már látatlanba, hogy ez Horvátország leg szarabb helye :-(
Szia!
(Én lakom Dalmáciában.)
Amiért nem volt közmű, azért szinte fillérekért lehetett hozzájutni a vír-i telkekhez.
Ezeken rengeteg hivalkodó, magyar tulajdonú apartman épült.
Csak éppen a vagyont érő fürdőszobában és konyhában, nincsen vezetékes ivóvíz.
Ezt ugye a nyaralni jövők nem tudják, sőt van akivel elhitették, hogy ez mindenhol így van.
Akinek nem lett baja, azt meg nem érdekli.
Akinek meg lett, az WC-n tölti a nyaralást.
Heti néhány ezer Ft-al többért, már korszerű közműves apartman bérelhető akár Zadarban is.
Sajnos a magyarok többsége ócsóó szállást keres,
azután esetleg a különbözet többszörösét költik gyógykezelésre és kockáztatják az egészségüket.
Csókoltatom a kedves mamát!
Még annyit, hogy ha írsz egy privátot, akkor megadom az elérhetőségemet.
Ha legközelebb mentek és időben szólsz,
akkor tudok segíteni 4 személyes közvetlen vízparti luxus-apartmannal Trogírnál.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!