Kezdőoldal » Utazás » Európa » Repülőtéren iható a csapvíz?

Repülőtéren iható a csapvíz?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy kissé vicces a kérdésem,de férjem 40.szülinapomra és karácsonyra meglepett egy berlini 3 napos kirándulással,ami már nagyon régi vágyam volt:)

Nemrég költöztünk új lakásba,szóval anyagilag most be kell osztani a dolgokat,feleslegesen nem tudjuk szórni a forintokat,eurókat.

Sajnos már tapasztaltam,hogy a reptéren egy kis fél literes víz is két euróba kerül..Szóval arra gondoltam,hogy beviszek egy kis műanyag palackot és a mosdóban megtöltöm vízzel.

Iható?

Mintha már láttam volna korábban,hogy mások is így csinálják.

Nem akarom gyomorfájással kezdeni ezt a 3 napot,nyilván annyit nem ér pár euró,de ahogy írtam,most nem is "szórhatjuk"

2016. dec. 4. 00:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező ne hallgassál a trollokra, mert így akár az utazásotok egy-két ezrelékét is meg lehet spórolni.

Ha meg -ahogyan írták többen is- langyos lesz a csapvíz, legfeljebb lábat mosol majd benne.

Az is valami...

Amúgy eszembe jut, amikor a skót kisfiú büszkén meséli otthon, hogy 1 Fontot megspórolt, mert a suliból hazafelé nem busszal jött, hanem csak futott utána.

Erre az apja jól leszidja, hogy pazarolt.

Mivel akár 10 Fontot is megspórolt volna, ha taxi után szalad.

:)

2016. dec. 4. 21:05
 32/69 anonim ***** válasza:
82%
Istenkém bmeg, akinek utazni van pénze az ne ihasson csapvizet? :D Nyisd már ki a szemed ember, sokszor alig kerül többe egy fapados repjegy akárhova mint egy távolsági buszjegy belföldön. Aki buszozik az ihat csapvizet?
2016. dec. 4. 21:08
 33/69 anonim ***** válasza:
72%
#30 Mivan? Ne az ivóvizen spóroljunk? Pont ez az, hogy a egyik legalapvetőbb emberi szükségletért, az ivóvízért, amit ingyen is megkaphatsz, 600 forintot kell fizetni. :D Fél literért. :DDD
2016. dec. 4. 21:10
 34/69 anonim ***** válasza:
73%

"29-es! Ha hánysz,ha nem,ez akkor is szánalmas! Mert igen,van amin lehet spórolni ,de az ne az ÍVÓVÍZ legyen már!!"

Én annak örülnék, ha te ezen a fórumon spórolnál, és nem szórnád ide nekünk a szemét meg aljas megjegyzéseidet.

2016. dec. 4. 21:15
 35/69 anonim ***** válasza:
4%

Ha nem értitek,kár belétek a víz is! Ember!! Melegvíz jön a reptéren mindenhol! Érted? Meleg!! Jobban már nem tudom elmagyarázni!

De ha nektek az jó,hát igyátok,a franc se bánja!

Az 1,20 pedig soha nem volt 600ft! 600ft-ért tud venni másfél litert,ami még Berlinben is kitart kettőjüknek a szállásig!Hát ha két embernek ez drága,ti betegek vagytok!

2016. dec. 4. 21:19
 36/69 anonim ***** válasza:
76%
Igen, az a napi több tíz/százezer ember (biztos van legalább ennyi, mivel elég sokan isznak reptéri csapvizet) tömegesen lesz rosszul a repülőn, mert csapvizet ivott. :DD Én is ittam már többször csapvizet, mindig iható volt, sosem volt tőle semmi bajom.
2016. dec. 4. 21:30
 37/69 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes! Én még soha ,érted SOHA SEHOL nem láttam,hogy a reptéri wc-ben inna valaki,vagy kis üvegbe töltögetné!

Talán mikor Én repülök,nem ilyen zsugorik utaznak! :D

2016. dec. 4. 21:35
 38/69 anonim ***** válasza:
70%
Eddig naponta simán megittam napi 2 liter csapvizet. Mondja doktorúr, mennyi időm van még hátra?
2016. dec. 4. 21:36
 39/69 anonim ***** válasza:
0%
Ha Te is meleg vizet ittál,akkor már nem sok,kezd az agyadra menni,mert Te sem tudsz már értelmezni! :D
2016. dec. 4. 21:41
 40/69 anonim ***** válasza:
51%

Igazad van, biztos csak a fapados járatok repterein láttam ilyet, hisz azzal csak zsugorik utaznak. :D

Amúgy már ide is kommenteltek jópáran, hogy így szokták csinálni. Ebből adódóan gondolhatod, hogy nem csak 1-2 emberről van szó. Naponta meg megy kb 100ezer repülőjárat, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy elég sokan isznak csapvizet.

2016. dec. 4. 21:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!