Repülőtéren iható a csapvíz?
Lehet,hogy kissé vicces a kérdésem,de férjem 40.szülinapomra és karácsonyra meglepett egy berlini 3 napos kirándulással,ami már nagyon régi vágyam volt:)
Nemrég költöztünk új lakásba,szóval anyagilag most be kell osztani a dolgokat,feleslegesen nem tudjuk szórni a forintokat,eurókat.
Sajnos már tapasztaltam,hogy a reptéren egy kis fél literes víz is két euróba kerül..Szóval arra gondoltam,hogy beviszek egy kis műanyag palackot és a mosdóban megtöltöm vízzel.
Iható?
Mintha már láttam volna korábban,hogy mások is így csinálják.
Nem akarom gyomorfájással kezdeni ezt a 3 napot,nyilván annyit nem ér pár euró,de ahogy írtam,most nem is "szórhatjuk"
Kérdező ne hallgassál a trollokra, mert így akár az utazásotok egy-két ezrelékét is meg lehet spórolni.
Ha meg -ahogyan írták többen is- langyos lesz a csapvíz, legfeljebb lábat mosol majd benne.
Az is valami...
Amúgy eszembe jut, amikor a skót kisfiú büszkén meséli otthon, hogy 1 Fontot megspórolt, mert a suliból hazafelé nem busszal jött, hanem csak futott utána.
Erre az apja jól leszidja, hogy pazarolt.
Mivel akár 10 Fontot is megspórolt volna, ha taxi után szalad.
:)
"29-es! Ha hánysz,ha nem,ez akkor is szánalmas! Mert igen,van amin lehet spórolni ,de az ne az ÍVÓVÍZ legyen már!!"
Én annak örülnék, ha te ezen a fórumon spórolnál, és nem szórnád ide nekünk a szemét meg aljas megjegyzéseidet.
Ha nem értitek,kár belétek a víz is! Ember!! Melegvíz jön a reptéren mindenhol! Érted? Meleg!! Jobban már nem tudom elmagyarázni!
De ha nektek az jó,hát igyátok,a franc se bánja!
Az 1,20 pedig soha nem volt 600ft! 600ft-ért tud venni másfél litert,ami még Berlinben is kitart kettőjüknek a szállásig!Hát ha két embernek ez drága,ti betegek vagytok!
Érdekes! Én még soha ,érted SOHA SEHOL nem láttam,hogy a reptéri wc-ben inna valaki,vagy kis üvegbe töltögetné!
Talán mikor Én repülök,nem ilyen zsugorik utaznak! :D
Igazad van, biztos csak a fapados járatok repterein láttam ilyet, hisz azzal csak zsugorik utaznak. :D
Amúgy már ide is kommenteltek jópáran, hogy így szokták csinálni. Ebből adódóan gondolhatod, hogy nem csak 1-2 emberről van szó. Naponta meg megy kb 100ezer repülőjárat, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy elég sokan isznak csapvizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!