Kezdőoldal » Utazás » Európa » Repülőtéren iható a csapvíz?

Repülőtéren iható a csapvíz?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy kissé vicces a kérdésem,de férjem 40.szülinapomra és karácsonyra meglepett egy berlini 3 napos kirándulással,ami már nagyon régi vágyam volt:)

Nemrég költöztünk új lakásba,szóval anyagilag most be kell osztani a dolgokat,feleslegesen nem tudjuk szórni a forintokat,eurókat.

Sajnos már tapasztaltam,hogy a reptéren egy kis fél literes víz is két euróba kerül..Szóval arra gondoltam,hogy beviszek egy kis műanyag palackot és a mosdóban megtöltöm vízzel.

Iható?

Mintha már láttam volna korábban,hogy mások is így csinálják.

Nem akarom gyomorfájással kezdeni ezt a 3 napot,nyilván annyit nem ér pár euró,de ahogy írtam,most nem is "szórhatjuk"

2016. dec. 4. 00:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
100%

Frankfurtban az EU egyik legnagyobb repterén valóban vannak "kutak" és ilyen pet palack töltő egységek.

Amikor bevezették jártunk arra,és aki ott töltötte meg a palackját,még különböző kuponokat is kapott,ami a Duty free-ben itt,ott lehetett beváltani.

Szóval ez ott működik,és tényleg öltönyös,ilyen olyan márkás órát viselő személyek is töltik ott a vizet,a saját szememmel láttam.

Szóval ez sok helyen nem szégyen,hanem környezettudatosságra nevelés,és valószínűleg ez a jövő,előbb-utóbb Pesten is lesz.

Sajnos a pesti wc-t ismerve valóban sokszor nagyon meleg a víz,nem tudom valaha cserélték e már a szűrőket és csak ezért nem ajánlom.Persze ha nincs más és a kérdésre válaszolva,igen iható kell,hogy legyen.És én is láttam már,hogy többen töltik a palackot.

2016. dec. 5. 17:56
 52/69 anonim ***** válasza:
3%

49-es ezeknek hiába magyarázod,nem akarják megérteni mi a különbség a hideg és meleg víz között!Látod,csak viszik a hülyeségüket,ezek azok ,akik meg....nák az anyjukat egy ft-ért :D

A felállított kutakat pedig ne keverjük már össze egy mosdóban lévővel! Igen,azt arra találták ki,hogy tudj után tölteni,a wc-ben lévőt pedig kézmosásra! Ha nem értitek,érzitek a különbséget,szomorú! Egyébként ja,tényleg alacsony a kerítés,van aki nem tudja átugrani,az mind itt viszi a hülyeségét egy fogyasztható,tök egészséges,csak éppen illemhelyen folyó meleg vízről! :D Szánalom. Na pá

2016. dec. 5. 18:26
 53/69 anonim ***** válasza:
72%

"ezek azok ,akik meg....nák az anyjukat egy ft-ért :D"

Te egyre elmebetegebb vagy, veled tényleg nincs miről vitatkozni.

2016. dec. 5. 18:30
 54/69 anonim ***** válasza:
19%

52-esnek igaza van.

Egy picsäjat meg nem törlő ember után vegyen a wc mosdójából MELEG vizet valaki???

Nonszensz!

Ezt a baromságot!

Én még olyat nem hallottam, hogy valaki elmegy külföldre repülővel és nem tud/képes AKÁR fél liter vízért kifizetni 600 Ft-ot!

Mi vvvan???!

Én ezt nyáron egy 4****-os helyen a parti "büfében" kint a Duna-parton egy elit helyen a Rómain megtettem naponta! Pedig nem vagyok gazdag! (De csóró sem.)

Akkor majd pont a reptéren nem fogom megtenni, haha!

Hát eszembe nem jutna szros 600 Ft-on "spórolgatni", azért ne má' ! Hol tartunk?!

Aki ilyen mélyszegénységben él, az ne menjen repülővel! Egyszerűen katasztrófa, hogy ócska 600 Ft-on mennyit tudnak itt egyesek vitatkozni és hőbörögni!

Ja, és plusz infó! Párommal DUPLÁN fizetnénk ki ennyit, hisz ő is iszik, nem csak én!

Na erről ennyit, kis szrrágókáim!

2016. dec. 7. 11:11
 55/69 anonim ***** válasza:
48%
Már rég túl lett tárgyalva a többi provokátorral ez az egész, de javaslom menj be egy boltba és kezdd el magyarázni valakinek, aki az olcsóbb, rosszabb minőségű árut veszi, hogy mekkora szarrágó. :D Ha máshogy nem tudjátok kiélni magatokat.
2016. dec. 7. 12:26
 56/69 anonim ***** válasza:
48%

55. Te sürgősen keress fel egy dilidokit! Vagy ennyire nem tudsz értelmezni,vagy bocs,te tényleg egy pancser vagy !

Ne hasonlítsd már össze a bolti árút egy budiban lévővel! Lehet b+ sok meleg vizet ittál már ott,a bacik megették az agysejtjeidet ! Te már mindennel elállsz,védekezel,de minek? Nincs mit,hisz normális ember tudja,nem fog wc-n, FŐLEG meleg vizet inni!

B+ nem csak magamnak,két gyerekemnek is megvettem! De majd viszem őket a budiba,hogy igyanak ott! Te nem vagy normális esküszöm! Menj pihenj le,vagy kezeltesd magad! Sz@revő!

2016. dec. 7. 14:26
 57/69 anonim ***** válasza:
51%
Semmit nem hasonlítottam semmihez. Csak egy példát mondtam hol kereshetsz még szarrágókat. :D Teleoffoljátok a kérdést, miközben senkit nem érdekel, hogy ti mit mennyiért vesztek. Nem tudom mi köze van annak, hogy milyen csapvíz folyik a csapból, ahhoz hogy valaki kitörli e a seggét, vagy sem. Én eddig csak iható csapvizet ittam reptéren is, bár nem ittam még sok helyen. Leszarom hogy milyen ott a víz, ha legközelebb is lesz olyan, hogy már a hazavonatra is alig marad pénzem és szomjas leszek, akkor is azt fogok inni. (Nem tudom, hogy tudjátok e, de ez már nem a 80-90es évek, ma már nem luxus repülni, ma már nem csak a gazdagok repülhetnek. Nekem a vonatjegyem fel Pestre többe kerül, mint sokszor a repjegyem.)
2016. dec. 7. 17:07
 58/69 anonim ***** válasza:
51%

"Egyszerűen katasztrófa, hogy ócska 600 Ft-on mennyit tudnak itt egyesek vitatkozni és hőbörögni!"

Azt remélem sikerült értelmezni, hogy ki kezdte a vitatkozást, és ki kezdett el egyből egy ismeretlent szarrágónak nevezni és provokálni a többieket. Roppant intelligensek vagytok.

2016. dec. 7. 17:09
 59/69 anonim ***** válasza:
Rám gondolsz? Mert én most kerültem ide..
2016. dec. 7. 17:23
 60/69 anonim ***** válasza:
46%
Te is egyből szarrágóztál igen, meg aki elkezdte ezt az egészet is.
2016. dec. 7. 17:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!