Repülőtéren iható a csapvíz?
Lehet,hogy kissé vicces a kérdésem,de férjem 40.szülinapomra és karácsonyra meglepett egy berlini 3 napos kirándulással,ami már nagyon régi vágyam volt:)
Nemrég költöztünk új lakásba,szóval anyagilag most be kell osztani a dolgokat,feleslegesen nem tudjuk szórni a forintokat,eurókat.
Sajnos már tapasztaltam,hogy a reptéren egy kis fél literes víz is két euróba kerül..Szóval arra gondoltam,hogy beviszek egy kis műanyag palackot és a mosdóban megtöltöm vízzel.
Iható?
Mintha már láttam volna korábban,hogy mások is így csinálják.
Nem akarom gyomorfájással kezdeni ezt a 3 napot,nyilván annyit nem ér pár euró,de ahogy írtam,most nem is "szórhatjuk"
Frankfurtban az EU egyik legnagyobb repterén valóban vannak "kutak" és ilyen pet palack töltő egységek.
Amikor bevezették jártunk arra,és aki ott töltötte meg a palackját,még különböző kuponokat is kapott,ami a Duty free-ben itt,ott lehetett beváltani.
Szóval ez ott működik,és tényleg öltönyös,ilyen olyan márkás órát viselő személyek is töltik ott a vizet,a saját szememmel láttam.
Szóval ez sok helyen nem szégyen,hanem környezettudatosságra nevelés,és valószínűleg ez a jövő,előbb-utóbb Pesten is lesz.
Sajnos a pesti wc-t ismerve valóban sokszor nagyon meleg a víz,nem tudom valaha cserélték e már a szűrőket és csak ezért nem ajánlom.Persze ha nincs más és a kérdésre válaszolva,igen iható kell,hogy legyen.És én is láttam már,hogy többen töltik a palackot.
49-es ezeknek hiába magyarázod,nem akarják megérteni mi a különbség a hideg és meleg víz között!Látod,csak viszik a hülyeségüket,ezek azok ,akik meg....nák az anyjukat egy ft-ért :D
A felállított kutakat pedig ne keverjük már össze egy mosdóban lévővel! Igen,azt arra találták ki,hogy tudj után tölteni,a wc-ben lévőt pedig kézmosásra! Ha nem értitek,érzitek a különbséget,szomorú! Egyébként ja,tényleg alacsony a kerítés,van aki nem tudja átugrani,az mind itt viszi a hülyeségét egy fogyasztható,tök egészséges,csak éppen illemhelyen folyó meleg vízről! :D Szánalom. Na pá
"ezek azok ,akik meg....nák az anyjukat egy ft-ért :D"
Te egyre elmebetegebb vagy, veled tényleg nincs miről vitatkozni.
52-esnek igaza van.
Egy picsäjat meg nem törlő ember után vegyen a wc mosdójából MELEG vizet valaki???
Nonszensz!
Ezt a baromságot!
Én még olyat nem hallottam, hogy valaki elmegy külföldre repülővel és nem tud/képes AKÁR fél liter vízért kifizetni 600 Ft-ot!
Mi vvvan???!
Én ezt nyáron egy 4****-os helyen a parti "büfében" kint a Duna-parton egy elit helyen a Rómain megtettem naponta! Pedig nem vagyok gazdag! (De csóró sem.)
Akkor majd pont a reptéren nem fogom megtenni, haha!
Hát eszembe nem jutna szros 600 Ft-on "spórolgatni", azért ne má' ! Hol tartunk?!
Aki ilyen mélyszegénységben él, az ne menjen repülővel! Egyszerűen katasztrófa, hogy ócska 600 Ft-on mennyit tudnak itt egyesek vitatkozni és hőbörögni!
Ja, és plusz infó! Párommal DUPLÁN fizetnénk ki ennyit, hisz ő is iszik, nem csak én!
Na erről ennyit, kis szrrágókáim!
55. Te sürgősen keress fel egy dilidokit! Vagy ennyire nem tudsz értelmezni,vagy bocs,te tényleg egy pancser vagy !
Ne hasonlítsd már össze a bolti árút egy budiban lévővel! Lehet b+ sok meleg vizet ittál már ott,a bacik megették az agysejtjeidet ! Te már mindennel elállsz,védekezel,de minek? Nincs mit,hisz normális ember tudja,nem fog wc-n, FŐLEG meleg vizet inni!
B+ nem csak magamnak,két gyerekemnek is megvettem! De majd viszem őket a budiba,hogy igyanak ott! Te nem vagy normális esküszöm! Menj pihenj le,vagy kezeltesd magad! Sz@revő!
"Egyszerűen katasztrófa, hogy ócska 600 Ft-on mennyit tudnak itt egyesek vitatkozni és hőbörögni!"
Azt remélem sikerült értelmezni, hogy ki kezdte a vitatkozást, és ki kezdett el egyből egy ismeretlent szarrágónak nevezni és provokálni a többieket. Roppant intelligensek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!