Kezdőoldal » Utazás » Európa » Repülőtéren iható a csapvíz?

Repülőtéren iható a csapvíz?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy kissé vicces a kérdésem,de férjem 40.szülinapomra és karácsonyra meglepett egy berlini 3 napos kirándulással,ami már nagyon régi vágyam volt:)

Nemrég költöztünk új lakásba,szóval anyagilag most be kell osztani a dolgokat,feleslegesen nem tudjuk szórni a forintokat,eurókat.

Sajnos már tapasztaltam,hogy a reptéren egy kis fél literes víz is két euróba kerül..Szóval arra gondoltam,hogy beviszek egy kis műanyag palackot és a mosdóban megtöltöm vízzel.

Iható?

Mintha már láttam volna korábban,hogy mások is így csinálják.

Nem akarom gyomorfájással kezdeni ezt a 3 napot,nyilván annyit nem ér pár euró,de ahogy írtam,most nem is "szórhatjuk"

2016. dec. 4. 00:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
16%

Egészségetekre,igyátok! :D Nekem biztos nem kellene a meleg víz és nem is égetném magam ilyen szánalmas dologgal!

Nehogy már valakit egy üveg víz tegyen tönkre anyagilag!

2016. dec. 4. 21:54
 42/69 anonim ***** válasza:
68%
Senki nem mondta, hogy azt igyál.
2016. dec. 4. 22:00
 43/69 anonim ***** válasza:
100%
Sok reptéren vannak ivókutak, sőt kifejezetten palack újratöltők (persze nem BP-en). Még meg is köszönik, hogy újratöltesz és nem csinálsz több szemetet egy újabb PET palackkal.
2016. dec. 5. 00:57
 44/69 anonim ***** válasza:
43 ez lenne a normális!! nem ami itt beindult: hörögni ezen a kérdésen két napot - az idejüket pazarolják itt egyesek,nem a pénzt
2016. dec. 5. 08:19
 45/69 anonim ***** válasza:
19%

Most ez komoly?

Egy üveg vizet sajnáltok magatoktól és a mosdóba akartok inni meg flakont tölteni? :D

Tölcsért is visztek ,mert nagyon nem fér alá egy üveg,egyébként valóban meleg víz folyik.

Aki szerint ez felvágás,hogy veszünk fél liter vizet,valami baj van ,nem is kicsi. :D

Ilyen épeszű embernek eszébe nem jutna,más azért vesz innivalót,hogy felvágjon. :D :D :D

Ha annyira kicentizi a pénzét,akkor vigyen legalább otthonról,a 10x100ml-be belefér,3-4 dcl bőven,de akár több is.

Gondolom ezek az egyének otthonról visznek vajat meg májkrémet is. xD

2016. dec. 5. 16:23
 46/69 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudnál szöveget értelmezni, akkor megértenéd, hogy azért írtam azt amit, mivel az egyik válaszoló szarrágásnak nevezte, ha valaki csapvizet iszik. Erre írtam, hogy akkor én meg mondhatnám azt, hogy sznobság 600 forintért vizet venni. Természetesen nem az.

Le lett írva: mindenki arra költi, (illetve nem költi) a pénzét, amire szeretné.

Én már voltam úgy külföldön, hogy annyi pénzem maradt éppen, hogy a reptérről haza tudjak vonatozni. Ha vettem volna még 5 euróért valamit, már nem tudtam volna megvenni a vonatjegyet. Nem töltöttem a reptéren vizet csapból, de ha szomjas lettem volna és nem lett volna nálam innivaló, akkor igenis csapvizet ittam volna.

2016. dec. 5. 16:44
 47/69 anonim ***** válasza:

"Egy üveg vizet sajnáltok magatoktól és a mosdóba akartok inni meg flakont tölteni? :D "

Nagy az isten állatkertje, a kerítés meg alacsony.

Na és te mennyiért szoktál egy üveg bort fenni? (Spoiler: akármennyit fogsz írni én lefitymálom.)

2016. dec. 5. 17:29
 48/69 anonim ***** válasza:

#46 - Értelmezési problémád neked lehet,ugyanis nem a sima csapvízen van a hangsúly,hanem a reptéri mosdóban folyó meleg vízről írtak többen is.xD

Apropó-még én sem láttam senkit a budiban inni és üveggel ott csórikázni.

A legnagyobb bacilusforrás mindenképpen ha logikusan belegondolsz.

De ha számotokra ezen múlik a spórolás,hát ámen. xD

2016. dec. 5. 17:34
 49/69 anonim ***** válasza:

#47--Fenni sem és venni sem szoktam bort,mivel nem szeretem.

De ha odalennék érte,hidd el megvenném 20 euróért is.

Egyébként sem verem a fogamhoz a garast,ilyen esetben meg pláne nem. :D

Magamtól már csak nem sajnálnám,te igen? xD

2016. dec. 5. 17:39
 50/69 anonim ***** válasza:
#48 Én is a reptéri csapvízről beszéltem, azt hittem ez egyértelmű, hiszen már 40 válasz óta arról beszélünk. Attól, hogy még te nem láttam, van olyan, ahogy írtam is. Komolyan el akarod kezdeni ugyanazt a provokáló hülyeséget, mint ami már korábban meg lett beszélve? Úgy élsz, ahogy szeretnéd, azt veszel, amit szeretnél. De szard már le légyszives, ha egy számodra idegen a csapból enged vizet magának.
2016. dec. 5. 17:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!