Kezdőoldal » Utazás » Európa » Repülőtéren iható a csapvíz?

Repülőtéren iható a csapvíz?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy kissé vicces a kérdésem,de férjem 40.szülinapomra és karácsonyra meglepett egy berlini 3 napos kirándulással,ami már nagyon régi vágyam volt:)

Nemrég költöztünk új lakásba,szóval anyagilag most be kell osztani a dolgokat,feleslegesen nem tudjuk szórni a forintokat,eurókat.

Sajnos már tapasztaltam,hogy a reptéren egy kis fél literes víz is két euróba kerül..Szóval arra gondoltam,hogy beviszek egy kis műanyag palackot és a mosdóban megtöltöm vízzel.

Iható?

Mintha már láttam volna korábban,hogy mások is így csinálják.

Nem akarom gyomorfájással kezdeni ezt a 3 napot,nyilván annyit nem ér pár euró,de ahogy írtam,most nem is "szórhatjuk"

2016. dec. 4. 00:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
52%
Iható és nyugodtan töltsd meg, nem kell a fogyasztói idiótává válás menedzsereinek engedelmeskedni. Igenis el kell kerülni a kapzsi, mohó üzleti trükköket - még ha csak 1 Euroról van szó.
2016. dec. 4. 08:20
 12/69 anonim ***** válasza:
58%
+ És érezzétek nagyon jól magatokat Berlinben! Jó kirándulást!
2016. dec. 4. 08:26
 13/69 anonim ***** válasza:
23%
#9 Megjelent a szokásos okoskodó, aki valahogy kötelességet érez az iránt, hogy beleszóljon más életébe itt.
2016. dec. 4. 10:10
 14/69 anonim ***** válasza:
61%
Iható, én is mindig így csinálom. Viszont tényleg van ,ahol csak meleg víz folyik a csapból. De nem mindenhol, szóval egy próbát mindenképpen megér.
2016. dec. 4. 11:45
 15/69 anonim ***** válasza:
59%

13!

Ez egy nyilvános oldal, ahol a kérdező kiirt egy szintén nyilvános kérdést, amire barki valaszolhat.

2016. dec. 4. 12:34
 16/69 anonim ***** válasza:
40%

" Édes jó Istenem, ez ám a xarragas. ... Ha nincs 2 eurod a vízre, tán nem kellene utazni"

Magyar szinten baromi sokat keresek, de nekem nincs két euróm fél liter vízre elhiheted. 2 euróból másfél pakk 2 literes vizet tudok venni, ami 18 liter, nem fél.

2016. dec. 4. 12:50
 17/69 anonim ***** válasza:
37%
Na igen, utolsó, erre céloztam a xarragassal. Gondolom kávét is csak otthon iszol, étterembe se jársz, hiszen otthon mindezt negyed annyiból megoldod. Én lehet, hogy nem keresek annyit, mint te, de nem repülök viccairrel, hogy centizgetni kelljen a csomagomat és egy kavera/üdítő is futja amíg nem nyitják a kaput.
2016. dec. 4. 12:57
 18/69 anonim ***** válasza:
30%

"Na igen, utolsó, erre céloztam a xarragassal. Gondolom kávét is csak otthon iszol, étterembe se jársz, hiszen otthon mindezt negyed annyiból megoldod. Én lehet, hogy nem keresek annyit, mint te, de nem repülök viccairrel, hogy centizgetni kelljen a csomagomat és egy kavera/üdítő is futja amíg nem nyitják a kaput."

Na állj! Étteremről szó sem volt, egy sz..ros büféről beszélünk. És eltaláltad, rohadtul nem fogok olyan büfében venni semmit, ahol egy fél literes, műanyag palackos ásványvíz 650 forint, ebben tuti biztos lehetsz. Egy étteremben az orrod elé hozzák az ételeket, kedvesek, meg tulajdonképpen egy ünnepélyes alkalom valamilyen szinten. Egy vízvétel a büfében egyáltalán nem ilyen.

Tudod egyébként ez az igazi különbség az olyan emberek között, akik mindig csórók maradnak, sosem tudnak egyről a kettőre lépni és azok között, akiknek van megtakarításuk és jövőképük. Az egyik amikor pénzhez jut, egyből azon kezd el gondolkodni, hogy mire tudná elverni (általában értelmetlenül), a másik meg tervez, előre gondolkodik és megtakarítást képez. Ilyen hozzáállással, amikor itt-ott 10x-es áron veszel dolgokat (feleslegesen!), hihetetlen nagy pénzeket buksz akár havi szinten is.

2016. dec. 4. 13:11
 19/69 anonim ***** válasza:
33%
Xaros büfé? Nem kell oda menni. Van normális kávézó mindenütt, meg a csodálatos Liszt Ferenc reptéren is. Ott is kapsz normális kiszolgálást. Egy kávét, vagy egy ásványvizet venni alkalmanként pedig nem egyenlő penzelveressel. A megtakarítás meg nem az évi tudom is én, 10 alkalmon fog múlni, amikor 2 euróért vizet vesz valaki, hanem a maradék időn, amikor pont feleslegesen költ valamire, amire épp nem kellene. De maga dolga, tőlem ihat csapvizet, ihat Perrier-t, a pénzen kívül ez igény kérdése is.
2016. dec. 4. 13:20
 20/69 anonim ***** válasza:
46%
Akkor ti a 3 napos kirandulas alatt vegig gyalogolni fogtok a varosban? Mert a jegy legutobbi infoim szerint 2.70 euroba kerul...
2016. dec. 4. 14:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!