Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nagyon ki szeretnék költözni...

Nagyon ki szeretnék költözni Londonba (? )

Figyelt kérdés
Szerintetk hogy lehetséges? 17éves vagyok. Tanulni szertnék, de valami munkát is elválalnék. És azért szeretnék kimenni hogy érretségi elött jol megtanuljak angolul. Meg amugyis kintbszertnék élni:) légyszi ne irjatok olyanokat hogy vard meg az erettsegit stb... Olyan irjon aki tud valami megoldast lehetosegeket. Szinte most ez minden almom:)
2014. máj. 15. 23:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
ennyi pénze van a szüleidnek hogy ki tudnak fizetni havonta súlyos 100 ezreket?
2014. máj. 16. 20:34
 22/30 A kérdező kommentje:
Tudnak adni penzt:) de szeretnek enis dolgozni bar nem ilyen mosgatast. Valami olyat amin mas emebreken tudok segiteni vagy akar allatokon..valaminilyen munkat szeretnek
2014. máj. 16. 20:42
 23/30 anonim ***** válasza:

"de szeretnek enis dolgozni bar nem ilyen mosgatast. Valami olyat amin mas emebreken tudok segiteni vagy akar allatokon..valaminilyen munkat szeretnek"

Látom nem érted! Ha nem tudsz angolul, nincs semmilyen szakmai tudásod, akkor nem tudsz válogatni. Gyenge nyelvtudással maximum mosogatás, takarítás az, ami jut munkaként. Emberekkel, akár állatokkal nem foglalkozhatsz, amíg nem beszélsz angolul!

2014. máj. 16. 21:20
 24/30 anonim ***** válasza:

A héten kaptunk olyan álláshirdetést, hogy egy magánszemély

időszakos munkára pónisittert keres..

Meglepődtem, mert lassan 4 éve dolgozom munkaközvetítőként (nem Londonban) és csak most láttam ilyen kérést.

De még ehhez az időszakos munkához is elvárás az angol nyelvtudás, és gyakorlat a pónik terén.

Én úgy látom, nem nagyon akarod felfogni amit a többiek mondanak.

Végül is van egy ismerősöd kint aki talán befogad. A szüleid anyagilag jómódban élnek, hiszen támogatnának téged több százezer forinttal, hogy kint boldogulni tudj. Hát akkor nem is kell neked tanács. Repülj ki az ismerősödhöz, intézd el, hogy a szüleid minden hónapban tudjanak pénzt küldeni, és a többi rajtad áll. sok sikert.

2014. máj. 16. 21:28
 25/30 A kérdező kommentje:
Termeszetsen ertem hogy mit mondanak. Majd ha meg tanltam angolul akkor szeretnem. Csak hat valahol el kell kzdeni.:)
2014. máj. 17. 02:15
 26/30 anonim ***** válasza:
Igen, ott kell elkezdeni hogy megtanulod a nyelvet es van egy olyan szakmad amit megfizetnek.
2014. máj. 17. 02:29
 27/30 anonim ***** válasza:
Van egy rettento bunko kerdesem: szerinted mitol fogsz megtanulni angolul Londonban? Konkretan ezt hogy kepzeled? Vedd vegig egy napod. Ismerosodnel laksz, nyilvan tehat "otthon" magyarul beszelsz. A munkahelyeden, ami kb. ejszakai takarito, mosogato stb nehany mogorva szonal tobbet nem valtasz a tobbi nyomorulttal. Szorakozni aligha van penzed. Szoval?
2014. máj. 17. 10:21
 28/30 A kérdező kommentje:
Leg fobb az iskola..az angol miatt!!!!!
2014. máj. 17. 14:15
 29/30 anonim válasza:
gyere ki au-pairkedni ez a legegyszerűbb! És imádni fogod Londont :) Fiatal vagy, tele lelkesedéssel, ez a város számos lehetőséget fog kínálni. Ne is gondolkozz máson szerintem, ez a legegyszerűbb, legolcsóbb, leghatékonyabb módja az ittlétednek. Come!!! :)
2014. máj. 26. 13:23
 30/30 A kérdező kommentje:
Igen, de azért az nagyon nagy felelősség.
2014. máj. 26. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!