Nagyon ki szeretnék költözni Londonba (? )
"de szeretnek enis dolgozni bar nem ilyen mosgatast. Valami olyat amin mas emebreken tudok segiteni vagy akar allatokon..valaminilyen munkat szeretnek"
Látom nem érted! Ha nem tudsz angolul, nincs semmilyen szakmai tudásod, akkor nem tudsz válogatni. Gyenge nyelvtudással maximum mosogatás, takarítás az, ami jut munkaként. Emberekkel, akár állatokkal nem foglalkozhatsz, amíg nem beszélsz angolul!
A héten kaptunk olyan álláshirdetést, hogy egy magánszemély
időszakos munkára pónisittert keres..
Meglepődtem, mert lassan 4 éve dolgozom munkaközvetítőként (nem Londonban) és csak most láttam ilyen kérést.
De még ehhez az időszakos munkához is elvárás az angol nyelvtudás, és gyakorlat a pónik terén.
Én úgy látom, nem nagyon akarod felfogni amit a többiek mondanak.
Végül is van egy ismerősöd kint aki talán befogad. A szüleid anyagilag jómódban élnek, hiszen támogatnának téged több százezer forinttal, hogy kint boldogulni tudj. Hát akkor nem is kell neked tanács. Repülj ki az ismerősödhöz, intézd el, hogy a szüleid minden hónapban tudjanak pénzt küldeni, és a többi rajtad áll. sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!