Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nagyon ki szeretnék költözni...

Nagyon ki szeretnék költözni Londonba (? )

Figyelt kérdés
Szerintetk hogy lehetséges? 17éves vagyok. Tanulni szertnék, de valami munkát is elválalnék. És azért szeretnék kimenni hogy érretségi elött jol megtanuljak angolul. Meg amugyis kintbszertnék élni:) légyszi ne irjatok olyanokat hogy vard meg az erettsegit stb... Olyan irjon aki tud valami megoldast lehetosegeket. Szinte most ez minden almom:)
2014. máj. 15. 23:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Pont ez a nagy kulonbseg Becs es London kozott hogy Becsben sokkal jobb eletkorulmenyeket talalsz sokkal olcsobban. Ott nem kell vezetoi beosztas ahhoz hogy kulon lakasban, jo kornyek kozt elj, mig pl egy pincer fizubol Londonban tomegszallas jut addig Becsben egy 2 szobas lakas.

Ha pedig valakinek jobb fizetese van akkor is tobb marad a zsebben, mert maga az elet olcsobb.

Nem mellesleg Becs zsinorban nyerte a "vilag legelhetobb varosa" cimeket, London valami 36. lett a sorban. Itt objektiv szempontok alapjan pontoztak, tehat hogy mennyibe kerulnek a szolgaltatasok, lakhatas, elelmiszer, tomegkozlekedes, milyen az oktatas, milyen tiszta a levego, milyen szabadidos tevekenysegek vannak, stb. London egy tranzitvaros, ideig-oraig "hasznaljak", aztan jonnek az ujjabb probalkozok.

2014. máj. 16. 13:29
 12/30 anonim ***** válasza:

*kulon lakasban, jo kornyeken...

Es annyit meg hozza hogy nem muszaj a dolgot Becsre kihegyezni, bar az nekunk a szomszedban van. Europaban rengeteg nagyon jo hely van, de a videki UK vs London is meger egy kulon fejezetet.

2014. máj. 16. 13:36
 13/30 anonim ***** válasza:

> Kinek mi tetszik. Nekem az otthoni nagy meleg nem tetszett. Ez egyéni preferencia kérdése.

Nos, a nagy meleg nekem sem tetszik de a napsutes az nem preferencia kerdese.

> Akinek nem tetszik Anglia, csak ócsárolni tudja, az húzzon haza a "tökéletes Magyarországra vagy a Digo által istenített Ausztriára".

En speciel Kanadaban elek. Ettol meg Ausztria jobb mint akar Magyarorszag akar London.

2014. máj. 16. 13:49
 14/30 anonim ***** válasza:

11#, Digo ezt en is olvastam, de iden 2. lett Becs, Melbourne mogott. Es kihagytad a felsorolasbol a bunozest. iden London nem lett benne az elso 40-ben.

Szerintem tul is targyaltuk a London, Becs temat.

2014. máj. 16. 14:19
 15/30 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék kimenni hogy jól megtanuljak angolul mert zaert vaalmennyire mar tudok. Szakmam nincs meg. Es nem mosogatni szeretnek angliban:D es tudom hogy sokat esik az eső.de valaholtetszik nekem. De ha ott elnek akkor ugyis kiderulne. En nem akarok az lenni hogy hatalmas almokkal megyek ki es csalodok benne. Es a legfobb ok hogy nem igazan akkarok a csaladomal elni..
2014. máj. 16. 14:27
 16/30 anonim ***** válasza:

Szakma es nyelvtudas nelkul nagyon gyenge angollal akarsz kijonni, de nem mosogatni szeretnel?

Ki kell abranditsalak, meg mosogatni sem nagyon vennenek fel, egyebkent mint ahogy irtak is a korod miatt meg a minimalbert sem kapnad meg, az meg a legalapabb dolgokra sem eleg. De kar is ezen agyalni, mert igy eselytelen, nagyon hamar es nagyon csalodottan mennel haza.

2014. máj. 16. 14:58
 17/30 anonim ***** válasza:

ma 01:04 vagyok

Szóval távol akarsz élni a szülőktől. Nyelvet akarsz tanulni. Nincs szakmád, nincs semmiben sem gyakorlatod. Hmmm-

Távol áll tőlem, hogy lebeszéljelek a londoni útról, végül is a te életed, te döntésed. De áruld el nekem, mégis hogyan képzeled?? Korábban is írtam, te a korod miatt csak a korodnak megfelelő létminimumot fogják megadni(azért itt kint is ha lehet minél kevesebbet fizetnének a munkásoknak az adottságukhoz mérten) így neked 3,68 GBP/óra lehet a béred.

Ha nem takarítani jönnél ki, akkor áruld el nekem: Milyen munkát csinálnál? Hiszen se szakma se gyakorlat.. Tényleg érdekelne, hogy 17 évesen mik az elképzeléseid.

2014. máj. 16. 17:18
 18/30 A kérdező kommentje:
A szüleimtől azért kapnék pénzt. És ugyértetem nem a mosogatás az álom munkám.
2014. máj. 16. 17:22
 19/30 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem a mosogatás az álom munkád, de szakma nélkül, hiányos nyelvismerettel még annak is örülnöd kéne, ha mosogatni felvesznek. Otthon tanulj nyelvet, szakmát, majd azután gyere ki, és ítéld meg magad hogy milyen is London, és Anglia. Bár a különbség még London és a vidéki Anglia között is óriási. A munkám Londonhoz köt, de ha egyszer lehetőségem lesz rá, elmegyek Londonból egy kisebb angliai városba.
2014. máj. 16. 17:42
 20/30 A kérdező kommentje:
Jo latom nem értitek..szuleimtol kapnk penzt ismeros van kint. Es csak azert dolgoznek hogy esetleg magamnak vgyek egy ket dolgot.a lenyeg az angoltudas es csaladtol kicsit elkoltozni..
2014. máj. 16. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!