Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hazaköltöznél vagy maradnál?

Hazaköltöznél vagy maradnál?

Figyelt kérdés
2 éve dolgozok külföldön felszolgáloként, 2300 eurot keresek ami elég jonak számit itt. Kérdés hogy mi a jobb? Külföldön dolgozni pincérként ennyi pénzért vagy inkább hazamenni is megprobálni keresni valami értelmiségi melot? Bár ahogy hallom otthon nem rozsás a helyzet :(

2012. máj. 14. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe nem jutna hazaköltözni.
2012. máj. 14. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen maradj külföldön.Magyarországon soha az életben nem keresnél ennyit még ha középvezető vagy akkor sem.
2012. máj. 14. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Eszedbe se jusson hazamenni. Ha ilyen jól keresel,akkor semmiképp ne menj haza. Otthon 2300 €-nak megfelelő összeget maximum valamilyen vezető pozicióban kapnál. Én is külföldön dolgozom, kb. annyit keresek mint te és semmi esetre sem mennék haza, mivel már a szüleimen kívül semmi nem köt Magyarországhoz. Otthon nevetségesek a fizetések. Idekinn lehet hogy drágább néhány dolog, de a megélhetés jóval könnyebb.
2012. máj. 14. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok. Nekem is költözhetnékem van, de vissza Magyarországra nem megyek. Inkább valahova máshova...
2012. máj. 14. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Én Londonban vagyok ugyanígy, de én úgy is maradok hogy nem keresek ennyit, és az élet is valószínűleg drágább mint ahol te vagy. Pár hónap múlva mi is költözünk, de nem haza, azaz haza csak szabadságra.
2012. máj. 14. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:
A legnagyobb hülyeség lenne otthagyni egy biztos, jól fizető állást az otthoni bizonytalanságért.
2012. máj. 14. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!