Mennél vagy maradnál?
Maradás mellett érvek: jó munkahely ,átlagos kereset, szülők ,testvérek ,néhány barát
Külföldre menés érvek :itthoni perspektíva hiánya ,érzelmi kiüresedés, korban közeledés a 3.x-hez., tapasztalási vágy,..-mostanság az az érzés nem tudom meddig élek még, ..és túl rövid az élet ahhoz h boldogtalanul folydogáljon itthon tovább..
Ezek az én érveim -Ti, mennétek ? maradnátok ? Melyik és miért..
Ha nem lenne a párom, én biztos külföldi gyakorlati programban lennék jelenleg. Szerintem az egy nagyon jó lehetőség egy csomó barátnőm, ismerősöm tervezi, hogy kimegy az egyetem után. Velük tartanék.
Így viszont van ami ide kössön, és ehhez mérten tervezem a dolgaimat(Most így vagyok nagyon boldog).
Te is élvezd az életet, ha nem vagy boldog, találj ki valami mást, ami azzá tesz!
Én jöttem, idekint maradtam, boldog vagyok... :)
Ha nem jön be a dolog, akkor még mindig haza mehetsz. De azt lehet, hogy életed végéig bánnád, ha meg sem próbálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!