Mennél vagy maradnál?
Férjem új helyen kezdettel el dolgozni, 200 km-re az otthonunktől,így leköltözünk mi is vele full vidékre...Két kisgyerekünk is van...
Egész nap utálok ott lenni, feszengek...a városi léthez szoktunk...férjem is vissza akar pestre jönni dolgozni, keres de szerintünk minimum fél év mire talál valamit...
Gyerekek közül a nagyobb élvezi a kint létet, viszont főzni, meg mosni csak nehezen tudok(rossz a sütő és a mosógép is egy fostalicska)...nagyra hízott pókok és hangyák mindenütt....este fával tüzelek, nappal többnyire kint vagyunk, ha a házba nagyon hideg van olaj radiátorral fűtök..
Itthol mindenünk meg van....Te maradnál fent pesten a kényelemben, tisztaságban vagy mennél a férjeddel vidékre(finoman fogalmazva kevésbé jó körülmények közé ameddig talál állást pesten.....?)?--csak ez meg ki tudja mikor lesz..:S
Mit tennél?
Valószínűleg megteremteném ugyanazokat a körülményeket amikre vágyom...
Biztosan kényelmes a távfűtés, de én mondjuk a kerthez jobban ragaszkodom.
sütő és mosógépcserére nincs pénzünk....
hiába takarítok minden nap...nem érzem higénikusnak annyira a házat....
En falun nottem fel es most varosban lakok es raadasul olyan orszagban ahol egymas hegyen , hatan vannak a emberek.Az elejen elveztem a varosi letet, a nyuzsgest, de egyre jobban hianyzik a falusi elet szepsege, a tiszta levego, a nyugalom(bar neha bezavart a szomszed Margit neni hajnali funyirasa, vagy a masik szomszed Pista Ba traktorozasa, tragyazasa...)de osszesegeben szep volt.Szoval egyreszt megertelek hiszen Te meg a varosi letet szoktad meg.De hidd el egy kis ideig ki lehet am birni a falusi letet, ha mas nem gondolj bele , hogy a gyerekeid nem csak nejlonban latnak csirkehust,tisztabb levegot lelegeznek be,es megtapasztaljak a falusi let szepsegeit.:) kitartas.
22.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!