Szeretsz Magyarországon élni vagy ha tehetnéd elmennél innen? Ha igen miért maradnál és miért mennél?
Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 16:01
1/27 anonim válasza:
Én nem ide születtem, hanem ide jöttem. Önként. Sosem mennék el.
2/27 anonim válasza:
Elmentem,mert: 1. A ferjem kulfoldi 2. Az ottani egyetem akkora osztondijat igert havonta,amit itt max egy jol kereso programozo tud megkeresni 3. Nem voltam boldog, es gondoltam: Mit veszithetek? Viszont anyukam,apukam es a testverem nagyon hianyoznak,semmi es senki mas.
3/27 anonim válasza:
Imádok Magyarországon élni, és SOHA SEMMI PÉNZÉRT NEM mennék el innen. Legfőképpen azért, mert ez az én hazám, ha magyarnak születtem, akkor legyek magyar. Azonkívül Magyarországnak csodálatos vidékei, városai vannak, akire bárki büszke lehet. Én el se mozdulnék erről a helyről...
4/27 anonim válasza:
Szeretek itt élni és koromra tekintettel már nem is megyek el innen. Itt van a családom, a barátaim, az anyanyelvem, a kultúrám, ide köt minden.
Ha mennék, egyértelműen anyagi okok miatt tenném és csak időlegesen.
50/N
5/27 anonim válasza:
Alapból szeretek. Ezt tekintem otthonomnak, a jelenlegi házunkat tekintem otthonomnak és már szeretnék lehorgonyozni. Ellenben a megélhetés nagyon nehéz, de én nem vagyok pénzéhes, inkább a férjem menne. Ha ő úgy akarja, megyek vele, mert nekem ő a legfontosabb, de szívem szerint maradnék és küzdenék. Meg van a lehetőségünk elmenni, de én nem erőltetem. Már elegem van az újra kezdésből, én úgy hiszem, ha egy valamit nem visz az ember végig, soha nem lesz vége a küzdésnek. Ez olyan dolog, mintha mennél egy egyenes vonalú, de akadályokkal teli úton, és folyton letérnél egy mellékútra, hogy a göröngyöket akadályokat kikerüld, aztán nem érkeznél meg sehova, vagy legalább is nagyon nehezen és a végén bele halnál a fáradtságba, vagy már nem értékelnéd.
6/27 anonim válasza:
Második 16:08-as: ennél szebben és jobban én sem tudtam volna megfogalmazni.
7/27 anonim válasza:
Szeretek itt élni mert itt van mindenki aki fontos nekem.
10 évig éltem külföldön és hidd el nekem mikor azt mondom hogy soha nem fogad be egy idegen ország teljesen,mégha te úgy is érzed!
Nem mennék el innen bár kint 10szer annyit kerestem.
8/27 anonim válasza:
Nos, én nagyon szívesen mennék, de csak ha leérettségizem. (Szeretem a sulimat.) Egyrészt a jobb lehetőségek és KÖZHANGULAT miatt, másrészt szeretnék világot látni.
9/27 anonim válasza:
Én nem szeretek. Egyre jobban nem. Nem lehet itt már élni...
Ezt most nem azért írtam, hogy lepontozzatok.
10/27 anonim válasza:
Szeretek itt élni, aki nagyon akar, és esze is van hozzá, bárhol meg tud élni, ez nem hely kérdése! Soha semmi pénzért nem hagynám itt a családomat és a barátaimat, nekem ők mindennél többet jelentenek nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!