Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságban maradnál az exeddel, ha a szakítás után rögtön új kapcsolata lenne?
De a másik oldala meg, hogyha nekem új kapcsolatom van, és boldog vagyok, akkor miért keresem az exem?
Csak sajnálatból keres?
én a legtöbb exemmel baráti viszonyban vagyok, függetlenül attól, hogy alakult az életük a szakítás után...
23/L
Ha te túl vagy rajta, ne keresd vele a kapcsolatot. Gondolom nem akarod asszisztálni az új kapcsolatát, mert ő kb erre számít :) Ő végülis megcsalt, elhagyott másért, te pedig azzal okoznád neki a legnagyobb fájdalmat, ha beleszarnál az egészbe, annak ellenére, hogy ő a barátságod kéri.
Ki mondta, hogy az új lány jobb nálad? : )
Nem csalt meg, csak megismert valakit, aki szimpatikus volt, ezért szakított velem, hogy ne kelljen megcsalnia, ha jobban meg akarja ismerni. Ha nem lenne jobb nálam, akkor nem hagyott volna el érte.:)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!