Amerikában szeretnék élni. Milyen karriert kéne építsek?
"Igazából nem érdekel senki negatív véleménye. "
Igen, semmi esetre se foglalkozz a realitással, a fő, hogy körömszakadtáig ragaszkodj az álomvilágodhoz. Ettől leszel sikeres. :D
kell tudni úszni?
nem sok egy kicsit az a sokezer kilométer úszva?:-)
Szia kedves kérdező!
Szerintem se add fel az álmaidat és ne hallgass arra, aki el akar tántorítani tőle! Ha eszes vagy, szorgalmas, kitartó, akkor sikerülni fog. Megszerezni az orvosi diplomát és kicuccolni Amerikába... Ez azért nem olyan elérhetetlen cél, persze sokat kell majd melózni hozzá.
Nekem az lenne a javaslatom, hogy nézz utána, mik a hiányszakmák Amerikában, mert azokban ugye mindig könnyebb valamivel elhelyezkedni. Ezek a listák mindig változnak, szóval csak kitartóan!:)
A légiutas-kísérő szakmáról nagyon sok blog van, ahol sok érdekességet lehet olvasni a munkájukról, de a tapasztalatok többsége negatív. Nagyon kemény meló, nem valami nagy fizetésért, csak az bírja évekig, akinek tényleg az az álma és nagyon elhivatott.
Az orvosi jó elgondolás, de csak akkor csináld, ha tényleg, komolyan ezt akarod.
És ne az országhoz igazítsd a karriert, hanem az érdeklődési körödhöz a célországot:)
Valahol olvastam egyébként, hogy az itteni orvosi diplomákat az USA két tagállamában automatikusan elfogadják... Sajnos nem néztem utána, hogy hol, mert nálam más ország a cél.
Ha bármilyen kérdésed van az orvosi egyetemmel kapcsolatban (tanulnivaló, tárgyak, gyakorlatok, időbeosztás, vizsgák, stb. ...), akkor nyugodtan írj privátot és válaszolok, amint tudok!:)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!