Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikában szeretnék élni....

Amerikában szeretnék élni. Milyen karriert kéne építsek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és minden álmom, hogy Amerikában éljek. Mit kéne tanulnom, mivel van a legnagyobb esélyem? Jelenleg az orvosi a cél, de elbizonytalanodtam, mert nem tudom, azzal mennyire tudnék ott elhelyezkedni, vagy milyen jövőm lenne. Nagyon jó vagyok nyelvekből, ezért gondolkodtam a légiutaskísérőn is. De nem tudok úszni, és elvileg protekció is kell. :( Mit ajánlanátok?
2014. jún. 27. 21:55
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
43%

> minden álmom, hogy Amerikában éljek.

Akkor ebredj fel! Olvass ujsagot es ne csak hollywoodi filmeket nezz! Sokszor karogtam mar itt, akar maganban akar reszletesen itt megteszem szivesen. Valoban Magyarorszagrol el kell menni, az biztos, de az USA? Fogalmad sincs mi zajlik most ott.

2014. jún. 27. 22:01
 2/68 A kérdező kommentje:
Nem csak egy tinilány vagyok, aki Justin Bieber "koncikért" akar kimenni. Rühellem Magyarországot, egyszerűen nem érzem magam itt jól. Tudom, hogy nem csupa móka és kacagás az élet ott sem - de hol az? Egyszerűen imádom a kultúrájukat, az embereket, mindent. Tudom, hogy veszélyes is lehet ott az élet, ismerem a negatívumait. De legalább hadd próbáljak szerencsét... Máshol nem is tudom elképzelni az életem (ha nem maradok MO-n).
2014. jún. 27. 22:06
 3/68 anonim ***** válasza:
48%

Javaslom a rúdtáncost.

Jól keresnek ámerikában, eszed is megvan hozzá ahogy látom.

2014. jún. 27. 22:36
 4/68 anonim ***** válasza:
100%

En informatikara szavaznek. Olvass utana, milyen vegzettseget keresnek az USAban. Az orvos sem biztos hogy rossz.

USA nekem is tetszik, en is elnek ott par evet.

2014. jún. 27. 22:46
 5/68 anonim ***** válasza:

1

Na avass be minket mi zajlik :) Verik a negereket? :)

2014. jún. 27. 22:46
 6/68 anonim ***** válasza:
86%
Apolonoi szakma az mindig nagyon keresett es jol fizet.
2014. jún. 28. 01:02
 7/68 anonim válasza:

Szerintem az orvosi az remek cél. Azzal ráadásul nemcsak Amerikába hanem bárhol el tudsz helyezkedni (mert ugyebár Magyarországon nem szeretnél maradni). Ráadásul az orvosin van lehetőséged kimenni az USAba "megnezni" h mi ott a helyzet.. ilyen különböző csereprogramok keretében.

A többi szakmával kapcsolatban tapasztalatom nincs, de az informatikus is jól hangzik.

2014. jún. 28. 01:28
 8/68 anonim ***** válasza:
33%

Sigh. Meg mindig az almodozasnal tartozunk. Az orvosit nem ismerik el az USA-ban, kulonbozeti kell, residency kell, mibol fogsz elni addig.

> Egyszerűen imádom a kultúrájukat, az embereket, mindent. Tudom, hogy veszélyes is lehet ott az élet, ismerem a negatívumait.

Eh, nem arrol van szo hogy veszelyes hanem arrol hogy nyomorult. Igen, a nagybatyamek akik 81-ben disszidaltak, Ok meg tudtak a semmibol epiteni valamit. Ez ma mar *nem* megy.

Udv Kanadabol. Inkabb gyere ide :)

2014. jún. 28. 05:13
 9/68 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, várok továbbiakat is. :)

Azt hiszem, marad az orvosi, mert ha Amerikában nem is, Európán belül biztosan el tudok vele helyezkedni. Több ismerősünk is kint dolgozik Németországban, vagy épp Ausztriában.

2014. jún. 28. 08:28
 10/68 anonim ***** válasza:
53%

Nem értem, miért kell valakit csak azért piszkálni, mert az álmait akarja megvalósítani, mindenkinek ezt kéne tennie, de ha nektek nem sikerült a másiknak se. Ugye? Én is ki szeretnék menni, októberben indulok, és szerencsét próbálok, barátom nővére 10évig élt Floridában, hazajött 3évre, most siet vissza. Nem ok nélkül. Bejárónő volt egy gazdag családnál még magánrepülőn is utazott,megfizették, sokan ezt dolgozzák ott. anyukaja miatt volt itthon. Ő legalisan van kint. De lehet feketén is. Barátom is megy ki, élek a lehetoseggel, vele tartok. Csak pozitívan!

21/L

2014. jún. 28. 09:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!