Amerikában szeretnék élni. Milyen karriert kéne építsek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és minden álmom, hogy Amerikában éljek. Mit kéne tanulnom, mivel van a legnagyobb esélyem? Jelenleg az orvosi a cél, de elbizonytalanodtam, mert nem tudom, azzal mennyire tudnék ott elhelyezkedni, vagy milyen jövőm lenne. Nagyon jó vagyok nyelvekből, ezért gondolkodtam a légiutaskísérőn is. De nem tudok úszni, és elvileg protekció is kell. :( Mit ajánlanátok?2014. jún. 27. 21:55
41/68 anonim válasza:
Hogy kaphatnál teljes ösztöndíjakat? Pl úgy, hogy a SAT-score-od a top 1-2 %-ban van a felvételizők között. Nem lehetetlen, ha meg vannak a szellemi képességeid.
42/68 Singham válasza:
Talán az ösztöndíj arra szolgál kérdező, hogy ki tud fizetni azokat, amiket felsoroltál? :) Külföldön letelepedni meg soha se volt könnyű. :)
Ha már lemondtál egyenlőre USA-ról, akkor nézhetsz majd európai ösztöndíjakat.
Ja, és az téveszme, hogy magyarként nem kerülhetnél be USA-ba egyetemre. Még amerikai foci ösztöndíjjal is került már be magyar amerikai egyetemre. Annyi, hogy a Top ligás egyetemi csapatokhoz nem mehetett.
43/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat, de mint mondtam, nem tervezem, hogy amerikai egyetemre menjek.
2014. júl. 4. 09:33
44/68 anonim válasza:
Akkor bizony kevés esélyed lesz, hogy letelepedhess...
45/68 A kérdező kommentje:
Majd akkor kijárom az útját. ;)
2014. júl. 5. 19:39
46/68 Singham válasza:
A kérdező 16 éves, így legalább még két éve van az érettségi megszerzéséhez. Addig baromi sok minden változhat. Ki tudja, lehet mire ő oda kerül könnyebb lesz letelepedni, mint most. Vagy lehet, hogy már olyan lesz USA, hogy mindenki menekülni fog onnan.
47/68 ironhide12 válasza:
Persze azt hiszi minden tini lány hogy Amerika a gondtalan Hollywoodi életről szól és csak a csillogásról meg sztárságból áll hát ez nem így van ..
48/68 anonim válasza:
imádod a kultúrájukat?
azt egyáltalán kultúrának lehet nevezni?????
nagyon-nagyon fiatal vagy még.
49/68 anonim válasza:
miert ne lehetne kulturanak nevezni?
50/68 A kérdező kommentje:
Igen, Hollywoodba vágyom, sztár akarok lenni, azért szeretnék orvosnak tanulni. :DDD Istenem... Igazából nem érdekel senki negatív véleménye. Ha az ilyenek mérvadóak lennének a sikeres emberek szemében, nem lennének sikeresek. A pozitív dolgokat kell figyelembe venni. Azt pedig tiszteletben tartom, hogy van aki nem kedveli Amerikát, de akkor Te is tartsd tiszteletben, hogy én szeretem.
2014. júl. 10. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!