Tervezem, hogy ki költözöm Amerikába és ott akarok élni. Egyszerűen megőrjít ez a semmi ami itt van és a világ közepén akarok lenni. Nem lesz egyszerű mi?
Na szóval. Tudom ,hogy lerágott csont vagy naív vagy ilyesmi de én tudom ,hogy nekem Amerikába kell élnem. Egyszerűen kicsi korom óta rajongok valamiért az országért meg egyáltalán az hogy ha oda születsz akkor elindulhatsz VALAMERRE. Ezt úgy értem ,hogy itt "max" Pestig juthatsz vagy esetleg Ausztria ahol szintén nincs semmi ami érdekes. Mert igazából a legtöbb dolog Amerikából indul és a világ közepe, hatalmas élettel teli városok nem ez a retek f*s .
Tudom ,hogy gettók,bűnözés hamburgerzabálók stb de ez most nem érdekel.Szóval LA-be szeretnék élni , hogy lenne lehetséges ez?
b*sszus! mennyi töketlen tróger! tisztelet a kivételnek! remélem kijutottál, én is nemsokára megyek vissza a vidéki kisvárosomból...mert egy retek f*s! :)
k*rva jó amerika, a magyar rafkó érvényesül, ha hiszed, ha nem ;)
csak lásd meg a pénzt az egyszerű dolgokban és nem kell atomfizikusnak lenned. aki egyetemet végzett sznob, az úgyis ítélkezni fog feletted, bármit csinálsz :S de ő nem is fog tovább látni annál, hogy iskolába kell járni és jó munkahely kell...persze más kérdés, hogy a fizikai munka büdös, mert van egy diplomája, ezért még oltogathat is! XD
egy dolgot megtapasztaltam ott: nem számít más, csak legyen pénzed és érezd jól magad. mindegy hogyan. ha tudod a nyelvet és nem vagy elveszve, bármi lehetsz!
európát már bejártam déltől északig (kivétel angol-francia-spanyol), de sehol nem olyan mint amerikában. nincs meg az az egyszerűség, ami a varázsát adja. itt bejelentenek mindenhol, ellenőriznek, tudják mikor fingasz, ha feketén vagy büntetnek, hazaküldenek, basztatnak, stb. amcsiban is, de elfogadottabb a fekete munka és az, hogy az ember ki akar törni a pórnép közül.
még valami: mivel egyesítve van, ne hidd azt, hogy széthullik, mert x és y azt mondja, hogy más országoknak erőseb a gazdasága és nincs értelme. továbbá, hatalmas piac, ha kereskedsz ;)
majd elfelejtettem, ha kint vagy, érdemes böngészni itt: craigslist.com
nagy kalappal! :)
Na azóta sikerült kijutnod? :D Remélem hogy már azt az életet éled amit akartál,ha még nem akkor sok sikert egyszer úgy is összejön :D
Én is Amerikába akarok élni New Yorkban.Utolsó évemet töltöm a 12. Osztályt és majd érettségizek.Én a Zöldkártyalottón keresztül akarnék kijutni.Tisztába vagyok a feltételekkel hogy kell 10.000$ de azt hamar megszerzem mert kimegyek valamelyik Uniós országba ahol még ismerős is van aztán jobban félre tudok tenni.
Most vagyok 18 ha 21 éves koromig nem nyerem meg akkor már nekem is csak a házasság marad mert én addig meg akarom nyerni a zöldkártya lottót :D
Lehet hogy nem csak nálam van ez így de nekem az az álmom hogy,New York Citybe dolgozzak,szórakozzak,mosodába járjak,újságot olvassak,nézzem a híreket,meg még amit egy Amerikai csinálhat.Tudom nem lesz egyszerű de ez csak is a véletlenen múlhat.A Zöldkártya lottón meg 1:200hoz esélyem van,ha 10millió ember játssza és ha 50.000 embert húznak ki.
(remélem elolvasod és fogsz rá válaszolni :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!