Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen lenne a mai világ? El...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lenne a mai világ? El kell játszanom egy szerepet, ha fel akarok szedni egy nőt?

Figyelt kérdés
Én alapvetően félénk, visszahúzódó, szűkszavú férfi vagyok, így pedig nem kellek senkinek. Haverom most úgymond meg akar tanítani csajozni, hogy mikor mit kell mondani a lánynak, milyen legyen a testbeszédem, hogyan viselkedjek, hogyan öltözködjek. Ez nem én vagyok, ez manipuláció. De másképp egyszerűen nincs esélyem.
2011. ápr. 18. 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:
kíváncsi lennék miket akar megtanítani, kifejtenéd bővebben hogy ezek mit takarnak:,,hogy mikor mit kell mondani a lánynak, milyen legyen a testbeszédem, hogyan viselkedjek, hogyan öltözködjek.''?
2011. ápr. 18. 22:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Pl. hogy ne legyek túl érdeklődő az elején, mert akkor egyből elkezd védekezni.
2011. ápr. 18. 22:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy szerepjátszás lenne, de azért vannak dolgok, amiket ha csinálunk, mondunk, az túl sok és riasztó és vannak dolgok, amiket ha nem csinálunk és nem mondunk, akkor unalmasak vagyunk.

Az első benyomás fontos, szerintem mindenkinél, ezért jó, ha önmagunkat adjuk, de nem mindegy, mennyit és mit adunk elsőre magunkból.

2011. ápr. 18. 22:38
 4/9 anonim válasza:
Csak ezt ne :S
2011. ápr. 18. 23:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem valami okos megmagyarázta itt, hogy nemhogy szerepet játszani, hanem még hazudozni is kell, sőt, elvárt :D Aztán az emberek 2-3 év alatt átlátnak a szitán, észreveszik, hogy ez így nem is annyira jó, szakítanak, és az egész kezdődik elölről csak mással :D És ez szerinte így a helyes. :D Röhej.

Egy elmélet szerint kb minden betegség alapja a stressz. Namármost ha még a legbensőségesebb emberi kapcsolatodban is szerepet játszol, nem tudsz felszabadulni, akkor sosem adod ki magadból a felgyülemlett stresszt, ami szépen lassan megőrjít, majd kinyír. És manapság divat a saját halálunkat összehozni... Szóval ha jót akarsz, akármennyire is nehéz néha, de ne játszd meg magad! Jobb egyedül te, mint valakivel nemte. (ezt jólmegaszondtam...)

2011. ápr. 18. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, te olyan vagy amilyen, ez is tetszeni fog valakinek, nekem is az ilyenek tetszenek mint leírtál, nem a magukat hűde férfiasnak tartó, nagydumás menő gyerekek. Így is sokan játsszák az agyukat, ne legyél te is olyan.
2011. ápr. 19. 00:16
 7/9 Pinocchio ***** válasza:
Vigyél el egy csajt a Digo de Buzeváré nevű étterembe majd a haverod a füledbe rakott poloskán keresztül irányít.
2011. ápr. 19. 00:55
 8/9 anonim ***** válasza:
24%
EZT NEM szerepjátszásnak hívják!! Ez a FEJLŐDÉS, a férfiváválás...
2011. ápr. 19. 08:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Férfivá válás oké.... de én olyan férfi leszek amilyennek én jónak látom, amilyen nekem tetszik! Egy lyukért sem akarok és nem is tudok megváltozni, maximum magam miatt, hogy én jobb legyek. Szerepet játszani baromság. Ha csak nem Brad Pitt vagy...
2011. ápr. 19. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!