Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam a srác tudtára, hogy azzal, hogy nem lépett felém, a világ legjobb nőjét vesztette el?
Tudom nem vagyok jobb, mint más, de a srác akiről szóvan, tudom, hogy olyan nőre vágyik, mint én, és mégsem lépett felém, pedig tudta, hogy bejön nekem.
Személyesen nem találkozunk, és nem tudom mit tegyek, hogy lássa, rájöjjön, tényleg kár volt csak úgy hagyni, hogy elmenjünk egymás mellett. (szerintem ehhez közrejátszott egy lány haverja is, aki nagyon úgy tűnt, ki akarta sajátítani a pasit, olyat is hazudott nekem, hogy a srácnak van barátnője, pedig tudom, hogy nem volt, csak erre későn jöttem rá)
Szerintetek mit tegyek??? Nekem kell ez a pasi, csak félek... olyanokkal tömte tele a fejét a másik csaj, hogy sosem akar közeledni felém a srác.
Légyszi, normális válaszokat!
Közeledj te. Miért hiszik a lányok, hogy ők nem közeledhetnek?
Remélem még ma lépsz.
De most mitől is vagy úgy elszállva magadtól, hadd lássuk már mi is, hogy mit vesztett, nem sértésből írom ezt amúgy.
Másrészről ha nem írt vissza, akkor ez már nagyon veszett ügy, nem jössz be neki külsőre lehet vagy jellemre, meg hát tényleg lehet hazudgált rólad dolgokat a másik csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!