Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hozzam a srác tudtára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam a srác tudtára, hogy azzal, hogy nem lépett felém, a világ legjobb nőjét vesztette el?

Figyelt kérdés

Tudom nem vagyok jobb, mint más, de a srác akiről szóvan, tudom, hogy olyan nőre vágyik, mint én, és mégsem lépett felém, pedig tudta, hogy bejön nekem.

Személyesen nem találkozunk, és nem tudom mit tegyek, hogy lássa, rájöjjön, tényleg kár volt csak úgy hagyni, hogy elmenjünk egymás mellett. (szerintem ehhez közrejátszott egy lány haverja is, aki nagyon úgy tűnt, ki akarta sajátítani a pasit, olyat is hazudott nekem, hogy a srácnak van barátnője, pedig tudom, hogy nem volt, csak erre későn jöttem rá)

Szerintetek mit tegyek??? Nekem kell ez a pasi, csak félek... olyanokkal tömte tele a fejét a másik csaj, hogy sosem akar közeledni felém a srác.

Légyszi, normális válaszokat!

2011. júl. 24. 18:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg te közelíteni felé!
2011. júl. 24. 18:18
 2/20 A kérdező kommentje:
Kétszer írtam rá face-n, de mégcsak nem is válaszolt. Már személyesen nem találkozunk, nem tudom mit tegyek, ha nem kellek neki, legalább azt szeretném, hogy lássa mit vesztett.:(
2011. júl. 24. 18:22
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Közeledj te. Miért hiszik a lányok, hogy ők nem közeledhetnek?

Remélem még ma lépsz.

2011. júl. 24. 18:24
 4/20 anonim válasza:
akkor jöhet a baseball ütő :D
2011. júl. 24. 18:24
 5/20 anonim ***** válasza:
az bézbózütő!!!!
2011. júl. 24. 18:27
 6/20 A kérdező kommentje:
De mégis, hogy a fenébe közeledjek?? Nem találkozunk sehol, azt sem tudom hova jár bulizni, nem tudom a telefonszámát sem, meg semmi, csak face-n tudnék írni neki, de, mint mondtam már kétszer nem válaszolt semmit, az tuti fix, hogy ott már nem írok rá, úgysem válaszolna.:(
2011. júl. 24. 18:29
 7/20 anonim ***** válasza:

De most mitől is vagy úgy elszállva magadtól, hadd lássuk már mi is, hogy mit vesztett, nem sértésből írom ezt amúgy.

Másrészről ha nem írt vissza, akkor ez már nagyon veszett ügy, nem jössz be neki külsőre lehet vagy jellemre, meg hát tényleg lehet hazudgált rólad dolgokat a másik csaj.

2011. júl. 24. 18:30
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem kell, hogy más lássa, haverja mondta, hogy pont olyan nő vagyok, akire vágyik. A lány meg egy keverőgép, ez az én pechem, jó kis "barátnője" van, persze a csajnak van pasija, de nem is értem mire kell neki így kisajátítania másokat, a srác meg hagyta, hogy simogassa, hát meg egymást bögdösték, de már jóval 20 fölött vannak nem ovoda.:S
2011. júl. 24. 18:35
 9/20 anonim válasza:
a világ legjobb nőjét vesztette el? o.O Nem vagy te egy kicsit egoista??
2011. júl. 24. 18:41
 10/20 A kérdező kommentje:
De az vagyok, bár nem tudom... szeretem magamat, és azt vettem észre mások is szeretnek.:)
2011. júl. 24. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!