Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem hiszem el, enyém a világ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hiszem el, enyém a világ egyik legjobb pasija! Egyet értetek?

Figyelt kérdés

Rettentő boldog vagyok!!

Fél éve vagyunk együtt párommal, de a tegnapi nap...

Első nap ebben a hónapban a piros betűs napok közül, kivételesen rettenetesen megviselt, fájt a hasam, a derekam, lábra állni nem bírtam egész nap és plusz még egyedül is voltam itthon.

Felhívott olyan egy körül a párom,hogy átjönne, ha nem gond. (Már élünk nemi életet.) Mondtam neki,hogy sajnálom, de igen rossz napom van és nem menne amit szeretne. Nem szólt semmit, letette a telefont..Nem tudtam mi a baja, hívtam erre kinyomta. Fél óra múlva beállított egy szatyor finomsággal és illatos gyertyákkal(tudja hogy imádom). Csinált nekem kaját(nem főz jól, de kitett magáért + jól megnevettetett). Vacsi után jött a közös forró zuhany(mondhatjátok,hogy mensi alatt undorító, de a vérzésem nem volt erős, sőt). Had ne mondjam, közben minden nyugtató levendula illatú volt. Utána elhelyezkedtünk az ágyamban és betett egy nyugis kis filmet, megmasszírozott.Elalvás előtt magához szorított és a fülembe súgta,hogy nem a szexért van velem, hanem mert szeret, és bármit megtenne,hogy egy napomat széppé tegye.

Ma tudtam meg,hogy tegnap estére a haverjai az évszázad buliját rendezték, de ő inkább velem volt.

Soha nem gondoltam volna,hogy valaki egy egész napot velem tölt mikor nem vagyok a toppon és segít átvészelni és szebbé tenni.

Vélemények? :)

2011. ápr. 25. 19:23
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
nagyon-nagyon aranyos volt ez tőle :) manapság nagyon ritka az ilyen fiú, úgyhogy csak így tovább :) és sok boldogságot nektek ;)
2011. ápr. 25. 19:28
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Jé, Emberi lények!...
2011. ápr. 25. 19:28
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Fura, mert pont az ilyen kedves, törődő fiúkat szokták állandóan visszautasítani.

Amúgy hány évesek vagytok?

2011. ápr. 25. 19:29
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hogy valakinek összejött, ha már nekem nem, és tényleg örülök, ha van ilyen csoda a vilégba, mert én már kétlem, hogy velem ez megtörténik valaha.

És ezalatt azt értem, hogy valaki épp annyira fog szeretni engem, mint én őt. Ugyanis most is van egy srác, akit rettentően szeretek, de ő abszolút nem lép felém semmit.

20/L

2011. ápr. 25. 19:29
 5/32 A kérdező kommentje:

Én még csak 17 vagyok, ő pedig 20.

Én se hittem, hogy létezik még ilyen férfi a földön. Bár mindig is tudtam,hogy más mint a többi, de ennyire. :)

És ne aggódj, fiatal vagy még te is, biztosan megtalálod azt akit neked teremtett a Sors. :)

2011. ápr. 25. 19:31
 6/32 anonim ***** válasza:
61%
Ez nekem már túl sok lenne
2011. ápr. 25. 19:38
 7/32 A kérdező kommentje:
Miért lenne túl sok?
2011. ápr. 25. 19:39
 8/32 anonim ***** válasza:
50%

"Fura, mert pont az ilyen kedves, törődő fiúkat szokták állandóan visszautasítani. "

Őt is vissza fogják előbb-utóbb, mert unalmas lesz.

2011. ápr. 25. 19:39
 9/32 anonim ***** válasza:
Na hát ennyi 19:38as megmondta a frankót, igen, TE szerinted a világ egyik legjobb pasija, sok nő nem erre vágyik. Hanem pont az ellenkezőjére.
2011. ápr. 25. 19:40
 10/32 anonim ***** válasza:
47%
ilyen típus volt az exem is...nem bírtam, kirúgtam 2,5 év után...kinek mi jön be:S
2011. ápr. 25. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!