Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem hiszem el, enyém a világ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hiszem el, enyém a világ egyik legjobb pasija! Egyet értetek?

Figyelt kérdés

Rettentő boldog vagyok!!

Fél éve vagyunk együtt párommal, de a tegnapi nap...

Első nap ebben a hónapban a piros betűs napok közül, kivételesen rettenetesen megviselt, fájt a hasam, a derekam, lábra állni nem bírtam egész nap és plusz még egyedül is voltam itthon.

Felhívott olyan egy körül a párom,hogy átjönne, ha nem gond. (Már élünk nemi életet.) Mondtam neki,hogy sajnálom, de igen rossz napom van és nem menne amit szeretne. Nem szólt semmit, letette a telefont..Nem tudtam mi a baja, hívtam erre kinyomta. Fél óra múlva beállított egy szatyor finomsággal és illatos gyertyákkal(tudja hogy imádom). Csinált nekem kaját(nem főz jól, de kitett magáért + jól megnevettetett). Vacsi után jött a közös forró zuhany(mondhatjátok,hogy mensi alatt undorító, de a vérzésem nem volt erős, sőt). Had ne mondjam, közben minden nyugtató levendula illatú volt. Utána elhelyezkedtünk az ágyamban és betett egy nyugis kis filmet, megmasszírozott.Elalvás előtt magához szorított és a fülembe súgta,hogy nem a szexért van velem, hanem mert szeret, és bármit megtenne,hogy egy napomat széppé tegye.

Ma tudtam meg,hogy tegnap estére a haverjai az évszázad buliját rendezték, de ő inkább velem volt.

Soha nem gondoltam volna,hogy valaki egy egész napot velem tölt mikor nem vagyok a toppon és segít átvészelni és szebbé tenni.

Vélemények? :)

2011. ápr. 25. 19:23
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Őt én biztos nem utasítom vissza. Miért lenne unalmas? Azért mert velem töltött egy napot és kedveskedett nekem? Kétlem. Megnyugodhattok, járunk bulikba is és egyéb kevésbé unalmas dolgokat is tettünk a fél év alatt, de ennyi szerintem jár.

Az meg tényleg igaz,hogy valaki nem a kedves, törődő srácokra bukik, hanem a minden péntek buli, cigi, drogok és alkohol.

Izlések ;)

2011. ápr. 25. 19:43
 12/32 anonim ***** válasza:
67%

Fasz*om hogy én nem találok egy ilyen pasit.:(((

Fúú de irigy vagyok most..:$

De csak így tovább.Sok boldogságot.:)

2011. ápr. 25. 19:43
 13/32 A kérdező kommentje:

utolsó, köszi ;)

Megtalálod majd te is a neked valót :D

2011. ápr. 25. 19:44
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

happy! olyan boldog vagyok én is!

maaajd kicsattanok az örömtől......:)

2011. ápr. 25. 19:46
 15/32 A kérdező kommentje:
kicsit irónikus, de okéé xD
2011. ápr. 25. 19:50
 16/32 anonim ***** válasza:
81%
aki nő azt mondja, hogy ez már túl nyálas, annak nem valami magas az érzelmi szintje. Mellesleg csak irigy duma a visszautasítás. Ez minden lánynak jól esik
2011. ápr. 25. 19:52
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

elmosolyodtam amikor olvastam :) nagyon romantikus történet.. szerintem nem nyálas, hanem aranyos :) Most nincs senkim, de nem érzem egyedül magam.

Remélem sokáig együtt lesztek, és nem fog változni a barátod! :)

Szerencsés vagy, sokszor látjuk, hogy egy anyukát 3 gyerekével együtt veri a férje... :(

De ti aranyosak vagytok !! *.*

2011. ápr. 25. 20:05
 18/32 anonim ***** válasza:
74%

Ez mind szép és jó, de készülj fel rá, hogy el fog hagyni pár éven belül. Ez a srác ugyanazt a hibát követi el, amit én: annyira szereti a barátnőjét, hogy magával nem foglalkozik. És amikor rájön, hogy elvesztette miattad az összes barátját, akkor helyre akarja majd hozni.

Itt neked az lett volna a feladatod, hogy elküldd arra az évszázad bulijára. Ne hagyd, hogy betokosodjon, mert megbánja idővel és rámegy a kapcsolatotok! Tapasztalat!

(tudom, hogy most ajnározást vártál, de ezt is el kell mondania valakinek)

2011. ápr. 25. 20:05
 19/32 A kérdező kommentje:

Na igen, ebben igaza van kedves utolsónak. Nem is fogom hagyni, hogy miattam a barátait hanyagolja. A buliba nem tudtam volna elküldeni, mivel csak ma tudtam meg,hogy volt egy ilyen. De a következőn ott fog lenni az biztos ;)

utolsó előtti, köszi :)

2011. ápr. 25. 20:09
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

legyél rá büszke hogy ilyen nagyszerű barátod van:)

kívánom hogy nagyon nagyon sokáig együtt legyetek;)

2011. ápr. 25. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!