Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Házasságban élek. A férjem szeret, és én meg beleszerettem a világ legaranyosabb pasijába, akivel viszonyt is folytatok. Ő is szeret engem. Viszont a férjemnek nem akarok fájdalmat okozni. És nem tudom hogy mitévő legyek.
Dönts. El kell döntened hogy kivel akarsz maradni.
Mérlegeld mit veszthetsz és mit nyerhetsz az új kapcsolatoddal. Már akkor fájdalmat okoztál a párodnak mikor belekezdtél a viszonyba.
Ismerem a helyzetet, sajnos. :( Én úgy döntöttem, hogy elválok. Mert ha a kapcsolatunkba belépett egy harmadik és nem csak azon a szinten, hogy "ja de helyeske a zöldségesfiú" hanem valódi szerelmi-szexuális viszonyként akkor álati nagy baj van a házasságomban. És ezzel szembe kell néznem. Olyan nincs egy kapcsolatban, hogy az egyik boldog a másik meg nem. Akkor aki "boldog" az nem szeret, hanem függőségben él /azt gyakran öszetévesztik a szerelemmel/.
Gondolkodj el rajta, hogy valójában a férjednek nem akarsz fájdalmat okozni vagy a saját fájdalmaddal félsz szembe nézni, hogy ezt bizony nem úszod meg felelőségvállalás nélkül és le kell mondani az idealizmusodról.
Hová jutott a házasság intézménye....
Ha összeházasodtál vele akkor biztosan szeretted a férjedet, szeresd hát őt. Őt választottad és ő is téged. Turbózd föl a kapcsolatodat a férjeddel, ne hagyd ellaposodni.
Az ilyen b*zi harmadik személyeket legszivesebben tarkónba*nám egy szénlapáttal (hogy jön ő ahhoz hogy egy férjezett asszonnyal folytasson viszonyt???).
Jól lepontoztátok, de az uccsónak van igaza.
Mi történt azóta kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!