Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Tervezem, hogy ki költözöm...

Tervezem, hogy ki költözöm Amerikába és ott akarok élni. Egyszerűen megőrjít ez a semmi ami itt van és a világ közepén akarok lenni. Nem lesz egyszerű mi?

Figyelt kérdés

Na szóval. Tudom ,hogy lerágott csont vagy naív vagy ilyesmi de én tudom ,hogy nekem Amerikába kell élnem. Egyszerűen kicsi korom óta rajongok valamiért az országért meg egyáltalán az hogy ha oda születsz akkor elindulhatsz VALAMERRE. Ezt úgy értem ,hogy itt "max" Pestig juthatsz vagy esetleg Ausztria ahol szintén nincs semmi ami érdekes. Mert igazából a legtöbb dolog Amerikából indul és a világ közepe, hatalmas élettel teli városok nem ez a retek f*s .

Tudom ,hogy gettók,bűnözés hamburgerzabálók stb de ez most nem érdekel.Szóval LA-be szeretnék élni , hogy lenne lehetséges ez?

2012. márc. 8. 19:21
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
90%
Próbáld ki itthon, mennyire vagy munkabíró, mennyi pénzt tudsz összeszedni magad egy ilyen vállalkozásra (nem szülői pénzből kell ám kiruccanni "amcsiba"). Egyébként ha rokon kint él, lehet, hogy tud segíteni.
2012. márc. 13. 12:37
 22/52 anonim ***** válasza:
42%

Kedves kérdező!

A válaszok többsége tipikus magyar "mentalitás" azaz "dögöljön meg a szomszéd tehene is"! Mindenki löki a nagy szöveget, hogy "atomkutatónak" kell lenned ahhoz hogy egyáltalán kijuss az USA-b, mert ha nem, akkor el se indulj!

Ekkora nagy ökörségeket! Már számtalanszor leírtam ezen az oldalon, hogy akik az USA-ba akarnak kimenni, és vágyakoznak akkor tegyék meg!!!! Én is megtettem, 4 évig éltem kint illegálisan ha úgy tetszik, és számtalan barátom van kint a mai napig is "ilyen formán" és nem "atomfizikusok" de nem jönnének haza, semmi féle képpen. ! Ha akarod írjál privit, szivesen válaszolok!/ mióta itthon vagyok, jó pár embernek segítettem már a tippjeimmel, és ingyéééééé, nem pénzééééééé!!! / itt nem kell foglalkozni a a negatííívolóóó válaszolókkal!!!!!

2012. márc. 14. 19:42
 23/52 A kérdező kommentje:

Végre egy normális ember! Én hiába beszélhettem volna itt nekik , pedig pont el akartam sütni a tipikus magyar mentalitás szöveget de gondoltam csak "oltva" leszek akkor is.

Meg hogy próbáljam ki magam úgy sem megy itthon se stb.

Én nekem mind1. egy favelába is elélnék kint. Nem az a lényeg , csak hogy legyek már valahol. Mindig is oda vágytam. Amúgy írni fogok privit ha az időm engedi , köszi a választ.

2012. márc. 14. 19:50
 24/52 anonim ***** válasza:
94%

"A válaszok többsége tipikus magyar "mentalitás" azaz "dögöljön meg a szomszéd tehene is"! "

Ez micsoda baromság! Azt miért olyan nehéz elképzelni, hogy a válaszolók jelentős része pontosan tudja, hogy ha illegálisan megy ki és tartózkodik az országban, akkor sokkal szarabbul tud élni mint itthon? És ki az a hülye, aki önként szarabb helyre költözködik? Nekem Mo-n is rendes melóm volt, jól éltem, és SOHA nem jöttem volna ki, ha nem lett volna itt is rendes meló legálisan jó előre lezsírozva. Felőlem aztán mehet mindenki oda ahova akar. Mehetsz ugandába is, nekem mindegy.

A válaszolók reálisan írták le, hogy mire számíthatsz, nagyon sajnálom, hogy nem teteszettek a válaszok.

2012. márc. 14. 19:58
 25/52 A kérdező kommentje:
Akkor meg melózz csak ahogy eddig , nekem mind1. Nem kötelező ide írni!
2012. márc. 14. 20:10
 26/52 anonim válasza:
11%
Én is USA-ban szeretnék élni (LA). Valaki majd jön velem? ;) 16/L
2012. márc. 15. 11:12
 27/52 A kérdező kommentje:
Én :D
2012. márc. 15. 14:19
 28/52 anonim válasza:

Akkor majd szólj ha indulhatunk! :D Am én komolyan gondolom, h kimegyek, csak először be kell fejeznem a gimit :/

26-os voltam :)

2012. márc. 15. 19:24
 29/52 anonim ***** válasza:
0%

"Ne ugassál már be mindenkinek aki Amerikába akar menni. Azért mert neked nincs lehetőséged, és vér a pucádba, ráadásul nem is voltál még kint, akkor mit pattogsz itt mindenkinek aki ki akar menni!"

Hallod, ez nem jott be. Tobb, mint egy eve amerikaban elek es legalisan dolgozom kutatokent egy egyetemen. Rengeteg tapasztalatot szereztem ez ido alatt, amit itt megosztok az erdeklodokkel. Akinek nem tetszik, az nem halgat ram. Nagy ivben leszarom. Teged is.

2012. márc. 15. 20:22
 30/52 anonim ***** válasza:
30%

Döncike! nem te vagy az "igazmondó juhász" az már biztos! de hogy igyekezzek felemelő hozzászólásod utolsó mondatára válaszolni! én is leszarlak még meg nagy ívben. Igaz, erről nem esett szó az előző válaszomban, de mivel voltál ilyen "kedves" így vissza kedveskedem neked!

Még egy: ne hazudozzál össze-vissza, mert azonkívül, hogy "ne menjen senki az USA-ba" nem tudsz mást írogatni. Vedd a fáradságot, és olvasd vissza a hozzászólásaidat, mindjárt rájössz , hogy egyik szavadat ütöd a másikkal! Kis iskolás vagy még, próbálj felnőni, ha sikerül,!!! Agyilag is, és értelmileg is!!!

2012. márc. 16. 18:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!