Szerintetek mennyire jó ötlet? (KÉP)
Igazából nincs kép, de kíváncsi vagyok mit szóltok ehhez :D
Azt találtam ki, hogy holnap összepakolok egy hátizsáknyi túlélőcsomagot és elindulok délelőtt a közeli erdőbe.
Majd megyek tovább a várossal ellentétes irányba, ahol még sosem jártam és nem is tudom mi van arra.
Egy irányba fogok haladni folyamatosan, mindaddig, amíg már fogalmam sem lesz, hogy hol vagyok :D
Ha estig se találok haza, akkor egy fára felmászok és ott pihenek, reggel meg hazapróbálok jutni. De nem kérek mobilos segítséget, bár lesz nálam vészhelyzet esetére.
Őrültség? :D
81-es: Erre itt nehezen lenne esély.
82-es: Vírustéma? Mit értesz ezalatt?
Amúgy megköszönném majd a modiknak, ha meghagynák ezt a kérdést és áttennék valami megfelelőbb kategóriába. Később még jól jöhetnek a tanácsok.
De persze törölhetitek is, mindegy.
Ilyenkor van itt a keménymag.
Mondjuk én már elég hullafáradt vagyok, szóval lassan megyek. Olyan 2ig maradok max.
Kezdek arra gondolni, hogy lehet jobb lesz, ha egyedül nem vágok bele ebbe :( Ha most megsérülnék és belehalnék, az elég gáz lenne, azt elnézve, hogy életem legjobb napjai hamarosan eljönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!