Szerintetek mennyire jó ötlet? (KÉP)
Figyelt kérdés
Igazából nincs kép, de kíváncsi vagyok mit szóltok ehhez :D
Azt találtam ki, hogy holnap összepakolok egy hátizsáknyi túlélőcsomagot és elindulok délelőtt a közeli erdőbe.
Majd megyek tovább a várossal ellentétes irányba, ahol még sosem jártam és nem is tudom mi van arra.
Egy irányba fogok haladni folyamatosan, mindaddig, amíg már fogalmam sem lesz, hogy hol vagyok :D
Ha estig se találok haza, akkor egy fára felmászok és ott pihenek, reggel meg hazapróbálok jutni. De nem kérek mobilos segítséget, bár lesz nálam vészhelyzet esetére.
Őrültség? :D
2013. szept. 5. 00:43
31/96 A kérdező kommentje:
25-ös: Én is lány vagyok :)
29-es: Nincs itthon más, csak egy doboz sör :D Az meg megmelegszik útközben, az tuti. De talán jobb is, ha józan vagyok.
2013. szept. 5. 00:57
32/96 anonim válasza:
Amerikában volt egy ilyen, egyedül döglött meg. Utána film lett belőle és még többen meghaltak.
33/96 anonim válasza:
Az üveg bor jó ötlet,mert önvédelemre is jó :D
34/96 anonim válasza:
Itt nem ezzel van a probléma szerintem. Nagyobb gond, ha az erdő közepén rosszul lépsz és kitöröd a bokád. Ott aztán telefonálhatsz, ha úgy indultál el, hogy fogalmad sincs arról, hogy merre vagy.
35/96 A kérdező kommentje:
Annyira hülye nem vagyok, hogy kitörjem a bokám. Eddig sosem tört még el semmim, nem hiszem, hogy most kezdeném el.
2013. szept. 5. 00:58
36/96 anonim válasza:
nőként egyéb lehetőségeid is vannak arra hogy pórul járj
37/96 A kérdező kommentje:
33-as: Kösz, ez a megdöglés kellett... :D Kezded elvenni a kedvem :S
2013. szept. 5. 01:00
39/96 anonim válasza:
Megmelegszik? Hát akkor vigyél hűtőtáskát :D kell oda a pia, hidd el. Fertőtlenítőszernek is, akár :D meg ha már ott vagy, vigyél szalonnát. Én találtam ott a közelben egy kempingezős helyet, tudtam, hogy van arra felé, ezért leültem nyársalni.
40/96 anonim válasza:
Ez nem hülyeség függvénye. Főleg, ha még sose járkáltál napokig egy erdőben. Persze, ez megint csak a legrosszabb eshetőség, de azért több ilyen történet is volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!