Szerintetek mennyire jó ötlet? (KÉP)
Igazából nincs kép, de kíváncsi vagyok mit szóltok ehhez :D
Azt találtam ki, hogy holnap összepakolok egy hátizsáknyi túlélőcsomagot és elindulok délelőtt a közeli erdőbe.
Majd megyek tovább a várossal ellentétes irányba, ahol még sosem jártam és nem is tudom mi van arra.
Egy irányba fogok haladni folyamatosan, mindaddig, amíg már fogalmam sem lesz, hogy hol vagyok :D
Ha estig se találok haza, akkor egy fára felmászok és ott pihenek, reggel meg hazapróbálok jutni. De nem kérek mobilos segítséget, bár lesz nálam vészhelyzet esetére.
Őrültség? :D
Hát jó, de én most azért hazaakarnék :D
Bár még nem tudom, hogy mi lesz itthon, ha így lelépek. Ha azt mondom, hogy direkt eltévedni indulok, akkor az idegesség elszabadul... de ha szó nélkül megyek és nemveszem fel a mobilt ,az sem sokkal jobb : o
Én lány vagyok, és 1x már megcsináltam egyedül hasonlót. Hát, végül kiderült, nem volt olyan jó ötlet. Kicsit meglátszott rajtam, hogy túl sok Bear Grylls-t néztem. De egy üveg bort azért vittem magammal, a nehéz helyzetekre. Te is vigyél, ha belevágsz, vagy valami jó tömény piát.
Végül haza találtam.
24-es: Na, örülök, hogy más is így gondolja.
Bár még sosem voltam egyedül így 1-2 napig túrázni, de szerintem megoldanám... Elég ennivalót pakolok meg vizet, az a fő. Aztán majd keresek valami listát ajánlott túrázó "kellékekről" aztán meglátjuk mi van :D
Igazából nem tudom elképzelni, hogy nagy gond lenne. Van pár vaddisznó meg őz errefelé, de általában félnek.
Ha meg esetleg eljutok egy közeli faluba, akkor meg emberek között leszek. Bár valószínűleg onnan tovább mennék.
Igazából nem féltem magam nagyon, nem érzem úgy, hogy gond lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!