Szerintetek mennyire jó ötlet? (KÉP)
Igazából nincs kép, de kíváncsi vagyok mit szóltok ehhez :D
Azt találtam ki, hogy holnap összepakolok egy hátizsáknyi túlélőcsomagot és elindulok délelőtt a közeli erdőbe.
Majd megyek tovább a várossal ellentétes irányba, ahol még sosem jártam és nem is tudom mi van arra.
Egy irányba fogok haladni folyamatosan, mindaddig, amíg már fogalmam sem lesz, hogy hol vagyok :D
Ha estig se találok haza, akkor egy fára felmászok és ott pihenek, reggel meg hazapróbálok jutni. De nem kérek mobilos segítséget, bár lesz nálam vészhelyzet esetére.
Őrültség? :D
Persze viszek majd egy kést vagy ilyesmit, hátha megtámad valami... de azért nem sok esélyt látok rá.
Arra többet, hogy valami részeges öreg birtokára tévedek és leakar puffantani, de azért ez sem túl reális.
9-es: Én egyedül mennék, ettől izgalmasabb... meg úgysincs kivel.
10-es: Nincs összefüggésben... mondhatjuk úgy is, hogy ez a túra lesz a tudatmódosítóm.
Sok vamzer van ma.
Nem jó kategóriában van,jaj mi lesz itt :O
Amúgy én inkább hátizsákkal indulnék stoppolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!