Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire jó...

Szerintetek mennyire jó ötlet? (KÉP)

Figyelt kérdés

Igazából nincs kép, de kíváncsi vagyok mit szóltok ehhez :D

Azt találtam ki, hogy holnap összepakolok egy hátizsáknyi túlélőcsomagot és elindulok délelőtt a közeli erdőbe.

Majd megyek tovább a várossal ellentétes irányba, ahol még sosem jártam és nem is tudom mi van arra.

Egy irányba fogok haladni folyamatosan, mindaddig, amíg már fogalmam sem lesz, hogy hol vagyok :D

Ha estig se találok haza, akkor egy fára felmászok és ott pihenek, reggel meg hazapróbálok jutni. De nem kérek mobilos segítséget, bár lesz nálam vészhelyzet esetére.

Őrültség? :D

2013. szept. 5. 00:43
 11/96 A kérdező kommentje:

Persze viszek majd egy kést vagy ilyesmit, hátha megtámad valami... de azért nem sok esélyt látok rá.

Arra többet, hogy valami részeges öreg birtokára tévedek és leakar puffantani, de azért ez sem túl reális.

2013. szept. 5. 00:46
 12/96 anonim válasza:
És végül követni fognak páran,kísérnek utadon és mennek veled,bár ők sem tudják,hogy hova,neked meg már szakállad lesz,mikor azt mondod,hogy "Asszemmost hazamegyek" :D
2013. szept. 5. 00:47
 13/96 A kérdező kommentje:

9-es: Én egyedül mennék, ettől izgalmasabb... meg úgysincs kivel.

10-es: Nincs összefüggésben... mondhatjuk úgy is, hogy ez a túra lesz a tudatmódosítóm.

2013. szept. 5. 00:47
 14/96 anonim válasza:
39%
LEhet hogy komolyan gondolod de akorsem itt kéne megkérdezni.(mármint ebben a kategoriában) De ha megteszed akor sok szerencsét és remélem többet nem kerülsz haza!! (vagy azis elég ha net közelébe nem leszel)
2013. szept. 5. 00:48
 15/96 A kérdező kommentje:
14-es: Elhiheted, hogy nagy ívben leszarom a véleményed. Ide írom, mert itt vannak az emberek ilyenkor. Persze pár hozzád hasonló szerencsétlen is betalál, de nem izgat.
 16/96 anonim ***** válasza:
#12 Forrest Gump módszert ajánlasz? Nem futni fog:D
 17/96 anonim válasza:

Sok vamzer van ma.

Nem jó kategóriában van,jaj mi lesz itt :O

Amúgy én inkább hátizsákkal indulnék stoppolni.

2013. szept. 5. 00:49
 18/96 anonim válasza:
Nem baj az,de akkor is nagy lenne :D
2013. szept. 5. 00:50
 19/96 A kérdező kommentje:
A stoppolás szerintem veszélyesebb... meg ott már nehezebb hazakeveredni.
2013. szept. 5. 00:50
 20/96 A kérdező kommentje:
G: Nem értem az összefüggést, de elmagyarázhatod :D
2013. szept. 5. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!