Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet lenne?
A barátom 3 hete szakított velem 3 hónap után
Majd meghasadt a szívem annyira fájt.
Szörnyű volt..iszonyatosan szerettem Őt.
Nagyon bunkó volt aztán velem azért hogy megutáljam őt és keressek mást.Azt mondta azért bunkózik velem.
Annyira fájt hogy még most is néha gombóc van a torkomban ha erre gondolok.
Viszont most találkozgatok valakivel és elmegynnk ma este abba a városba ahol a volt barátom dolgozik és pont oda hívott el ahol dolgozik.Vagyis pont a munkahelye előtt megyünk el és a munkatársai biztosan meglátnak a fiúval.
Azt akarom hogy egy picit ő is érezze át amit én éreztem.
Fájjon neki mással látni.Vele még sosem szakított senki ezért nem tudja mennyire fájdalmas.
Szerintetek elkezdenék hiányozni neki? Lenne benne rossz érzés?
Több mint 2 hete nem beszélünk már.Azt mondta azért szakít velem mert nem érzi ugyanazt mint előtte.Aztán mondta már azt is hogy nem tetszek neki de ezt csak azért hogy megutáljam
Szóval a legfájdalmasabb dolgokat mondta amiket csak lehetett..
:(
Köszi
17/L
A 3 hónap alatt ő is nagyon szeretett engem és már attól féltékeny volt ha más megnézett.
Nem mondhattam neki soha semmit más fiúkról.
De ez nem gyerekes igaz?
Mármint lefogja vágni hogy miatta megyek arra szerintetek? (nem csak miatta amúgy..)
Nem használom ki mert őt kedvelem..
igaz még semmi komolyat nem érzek de ez csak azért van szerintem mert még "friss" a szakitás.
De nem csak azért találkozom vele..
Viszont ez nem gyerekes igaz?
Attól félek hogy nem fog a volt barátomból semmit kiváltani ez az egész.
Szerintetek?!
Nem epekedek
Én csak azt akarom hogy menjen át azon amin én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!