Szerintetek mennyire jó ötlet? (KÉP)
Igazából nincs kép, de kíváncsi vagyok mit szóltok ehhez :D
Azt találtam ki, hogy holnap összepakolok egy hátizsáknyi túlélőcsomagot és elindulok délelőtt a közeli erdőbe.
Majd megyek tovább a várossal ellentétes irányba, ahol még sosem jártam és nem is tudom mi van arra.
Egy irányba fogok haladni folyamatosan, mindaddig, amíg már fogalmam sem lesz, hogy hol vagyok :D
Ha estig se találok haza, akkor egy fára felmászok és ott pihenek, reggel meg hazapróbálok jutni. De nem kérek mobilos segítséget, bár lesz nálam vészhelyzet esetére.
Őrültség? :D
Akkor már inkább a 127 óra.
Az is durva film.
Én se becsüllek le. :) Bízom benne legalábbis is, hogy tudsz sétálni csonttörés nélkül. :D
Mondjuk ezt veheted akár csak hangosan gondolkozásnak is. Most beleültetted a bogarat a fülembe, szóval lehet, hogyha leesik a hó, akkor én is megkísérlek egy ilyen túrát. Mondjuk én a magam 95 kilóját lehet nem vonszolnám fel egy fára, de az már más kérdés. :D
Chris is túlélte volna, ha nem hibázza el a növényhatározóban a mérges növényt...nem meghalni akart ő. Csak elvonulni az ostoba emberek elől, amik akár itt is, de a való életben körbe veszik az embert :)
44- az a film nagy. Meg még a Gran Torino is, az Eastwood filmek, az amiket rendezett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!