Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Barátnős nyaralásnál elszámolás?

Barátnős nyaralásnál elszámolás?

Figyelt kérdés

3 barátnőmmel megyünk csak itt belföldön 3 napra valahova, én foglaltam, intéztem,fizettem a szállást. Mindenki a saját részét fogja állni.

Ugye én már befizettem a szállást, mindenki részét, majd beküldtem hogy ki mennyivel tartozik. Erre valaki kitalálta hogy majd a nyaralás végén számoljunk el. Most először megyek így barátokkal utazni, eddig csak szüleimmel. Ez szerintetek így fair, vagy így szokás, hogy valaki előre 200+ ezer forintot kifizet, a többiek meg majd a nyaralás legvégén adják meg a részüket? És pl mi van ha valaki nem fogja kifizetni...?

Ti ezt hogy szoktátok csinálni? Én ebben még eléggé új vagyok

jún. 15. 14:50
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%

Ráadásul ezt a hülyeséget se tudom, hogy honnan vetted, miszerint az nekem gond, hogy a kérdező nem a legolcsóbb szállásra megy, nem megy az értő olvasás? Csak arra akartam rámutatni, hogy utolérték a magyar árak a horvátét, mert sokak fejében még mindig az él, hogy balcsi = olcsó, tengerpart = drága. Ráadásul almát hasonlítunk össze a körtével:

[link]

[link]

jún. 16. 13:29
 32/39 anonim ***** válasza:
74%
TE akarod az almát a körtével összehasonlítani, a kérdezö EGYÉRTELMÜEN MO-on akar nyaralni, te meg jössz a horvát akármivel.
jún. 16. 16:04
 33/39 anonim ***** válasza:
16%

Én volta, aki korábban felhozta a horvát nyaralást, holnapreggel induliunk :D

olcsóbb a horvát nyaralás, mint a magyar, a fos balatonon :D

jún. 16. 16:34
 34/39 anonim ***** válasza:
22%
Még mindig nem ez volt a kérdés.
jún. 16. 17:44
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés már megválaszolva, azt meg mindenki eldönti magának, hogy hova megy, csak ne írjon bődületes hülyeségeket arról, miről fingja sincs, mert lesz aki elhiszi.
jún. 16. 18:29
 36/39 anonim ***** válasza:
15%
Emgem is befizethetnel nyaralni, majd enis utalom
jún. 16. 22:34
 37/39 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat!

Azóta mindenki elutalta. Igen,egy jobb wellness szállodába megyünk, mert nem olyan városba megyünk, ahol lenne sok fürdő vagy strandolási lehetőség.

Nem értem néhány ember reakcióját, nem azt kérdeztem, hogy nektek megfelel-e, ahova megyünk, vagy ti mit engedhettek meg vagy nem engedhettek meg magatoknak, ez a másik pénztárcájában való turkálás.

A normális válaszolóknak köszönöm! :)

jún. 17. 12:54
 38/39 anonim ***** válasza:
69%

Lefogadom, hogy a mi 67ezer / fő 4 napos horvát nyaralásunk vert bármilyen Magyarországon elképzelhető nyaralást.

Ebben A-Z minden benne volt.

jún. 21. 20:47
 39/39 anonim ***** válasza:
#38 azt hogy?
jún. 22. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!