Ha diktálós vagyok, és mindig a valós értéket diktáltam be, hogy lehet az, hogy plusz 66 ezres számlát kaptam, januártól idáig vonatkozóan? Elszámolás se volt, az app szerint júniusban lesz.
Figyelt kérdés
ápr. 20. 07:30
1/9 anonim válasza:
Reklamálj. Menj be személyesen az ügyfélszolgálathoz. Vidd magaddal a bediktált adatokat, számlákat és amit márvutaltál.
Csinálj kimutatást, hogy ne maradjon ki semmi.
66.000/12, az havi átlag: 5.500,-Ft.
Azt kellene kideríteni, hogy nem lépted-e át a támogatott fogyasztás mennyiséget.
2/9 anonim válasza:
Cég csinált egy elszámolást a bediktált értékekből és ez annak a különbözete magyarán egy valószínűség számítást végeztek ez egy kalkulációs szám.
Ha nem vitatod akkor be kell fizetni ha igen akkor nem ez egy bevet szokás a cégnél.
3/9 anonim válasza:
A diktálás hátránya , ha sokat diktálsz átléped a havi keretet.
4/9 Noren1989 válasza:
Van ez a jelleggörbe +éves fogyasztàs dolog...
5/9 anonim válasza:
Valószínűleg túllépted a jelleggörbén alapuló elszámolást.
7/9 A kérdező kommentje:
Gáz.
ápr. 25. 09:34
8/9 anonim válasza:
Ha gáz: akkor nem a diktálasi idődben diktáltál, és emiatt hőmérsékletfüggő részszámlát kaptál.
9/9 Noren1989 válasza:
Páripááá, túlfogyasztás, nem mondom még1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!