Ez jónak számít, ha egész évben havi fix 8 ezres távhőért egész télen alsógatyában vagyok itthon? Másoknál ez hogy megy?
Jónak jó, nálunk jóval több a díj, de várostól is függ, szigeteléstől, emelettől, stb.
Mondjuk idén gyakorlatilag nem kellett fűteni, mert alig volt hideg, úgyhogy a jövő évi átalány alacsony lesz. De ha jön egy rendes tél, akkor az elszámoláskor durván rá kell majd fizetni, ezt is vedd figyelembe.
Nem tudom a panel rezsijét, amióta vannak egyedi mérősek és panelprogram is.
Téglánál még mindig gyengébb valamivel (10-50%) eggy erősen beépített környezetben, amit most mondtál.
Ha kint áll a pusztában, akkor meg jó.
Meg persze célszerű venni 2 köntöst, az a kettő együtt 8-40 000 Ft és min. 15 évig jó, nem köll mindig pöndölyben lenni otthon.:)
És akkor alaphőmérsékletnek jó a 16-18 fok, majd ahova leülsz, fekszel, ott bekapcsolod, felfűtesz átmenetileg.
Ha felszorzod éves költségre és megnézed mennyire enyhe tél volt és hány hónap a tényleges fűtési szezon, akkor már nem biztos, hogy annyira kedvező a kép, de végső soron, ha neked így jó, nekem is.
Én egy kicsit "klíma barátabb" vagyok ennél és csak annyira fűtök, hogy hosszú szabadidőben jól érezzem magam itthon, de ez meg nekem jó így. :)
Nem b+, meztelenül is izzadnod kéne!
Majd én mint cs házas kifizetem azt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!