Barátnős nyaralásnál elszámolás?
3 barátnőmmel megyünk csak itt belföldön 3 napra valahova, én foglaltam, intéztem,fizettem a szállást. Mindenki a saját részét fogja állni.
Ugye én már befizettem a szállást, mindenki részét, majd beküldtem hogy ki mennyivel tartozik. Erre valaki kitalálta hogy majd a nyaralás végén számoljunk el. Most először megyek így barátokkal utazni, eddig csak szüleimmel. Ez szerintetek így fair, vagy így szokás, hogy valaki előre 200+ ezer forintot kifizet, a többiek meg majd a nyaralás legvégén adják meg a részüket? És pl mi van ha valaki nem fogja kifizetni...?
Ti ezt hogy szoktátok csinálni? Én ebben még eléggé új vagyok
PL megbízható szállás,
"horvátba" meg gondolom, valami "lényeg, hogy olcsó legyen" színvonaltalan helyre mégy
20 igen mert a barátnő az olyan szoros kötelék
Mindig annyira meg lehet bennük bízni
Nem, 3 csillagos, tök átlagosan jó színvonal, 100 méterre a vízparttól.
3 fő, 4 éjszaka
#21 mi 200 körül fizettünk tíz éjszakára tavaly előtt egy nem szarnak mondható szállásra: [link]
Minden évben első negyedévben azzal indítok, hogy megnézem mennyi lenne Magyarországon a szállás és arra jutok, hogy nem jön ki a matek.
Nem értem, miért probléma neked, ha a kérdezö meg a barátnöi nem feltétlen a legolcsóbb szállásra akarnak menni.
A belinkelt szállás nem éppen olyan, ahol pár fiatal lány biztonságban érezhetné magát, márcsak a bejáró is olyan, hogy könnyen megtámadhatják öket.
De ettöl függetlenül is, ha a szállás reggelit-vacsorát biztosít, illetve nem azzal akarják tölteni a nyaralást, hogy föznek magukra, akkor garantáltan nem érdemes olyat keresni, mint amit itt írogatsz.
"Erre valaki kitalálta hogy majd a nyaralás végén számoljunk el"
Ezt előre meg szokták beszélni. X összeg pl a szállás kerete, akkor ELŐRE mindenki kifizeti a saját részét annak, aki megrendeli és kifizenti a szallast. Amúgy meg kozlod, hogy Juli, a szállás ki van fizetve, a te részed x összeg, holnapig legkésőbb utald át, vagy lemondom a szallasodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!