Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Barátnős nyaralásnál elszámolás?

Barátnős nyaralásnál elszámolás?

Figyelt kérdés

3 barátnőmmel megyünk csak itt belföldön 3 napra valahova, én foglaltam, intéztem,fizettem a szállást. Mindenki a saját részét fogja állni.

Ugye én már befizettem a szállást, mindenki részét, majd beküldtem hogy ki mennyivel tartozik. Erre valaki kitalálta hogy majd a nyaralás végén számoljunk el. Most először megyek így barátokkal utazni, eddig csak szüleimmel. Ez szerintetek így fair, vagy így szokás, hogy valaki előre 200+ ezer forintot kifizet, a többiek meg majd a nyaralás legvégén adják meg a részüket? És pl mi van ha valaki nem fogja kifizetni...?

Ti ezt hogy szoktátok csinálni? Én ebben még eléggé új vagyok

2024. jún. 15. 14:50
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg, hogy te nem tudod azt a pénzt másfél hónapig nélkülözni.
2024. jún. 15. 15:43
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Alapból fel nem merül, hogy te fizeted be! Először neked odaadják a pénzt, és azon melegiben te az ő jelenlétükben átutalod. Kezdjél el keresgélni, hogy ki az a 2 ismerősöd, akivel el tudsz menni, mert velük nem fogsz.
2024. jún. 15. 15:57
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem fizeti be egy héten belül, az marad otthon, vagy lemondod az ö részét (ha lehetséges) vagy keresel más valakit helyette.

Nehogymár te fizesd az egészet, föleg, hogy nagy esélye van annak is, hogy a végén sem fizet, "mert nem ezt várta"

2024. jún. 15. 16:13
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

A szállást mindig azonnal szétdobjuk, pont azért mert az sok és nem lenne fair hogy valaki tönnszázezer forintot nélkülözzön hónapokig. Minden mást (kaja, belépők) el lehet számolni a végén, abból általában nem jön ki óriási különbözet.

Mondd meg nekik, hogy nem így kalkuláltál és most van rá szükséged.

2024. jún. 15. 16:51
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez így erősen lehúzósnak hangzik. Mondanám, hogy ne legyél balek, de valamilyen szinten már most is ki vagy szolgáltatva. Máskor ne előlegezz meg ekkora összeget!
2024. jún. 15. 17:10
 16/39 anonim válasza:
100%
Lehet hogy a nyár vêgére kevesebb barátod lesz...
2024. jún. 15. 17:20
 17/39 A kérdező kommentje:

Végül most elutalták 2-en, egy ember tudja később mert elvileg a szülei fizetnék, de akkor már csak 50 ezer hiányzik.

Tanultam a dologból! Köszi a válaszokat!

2024. jún. 15. 17:20
 18/39 anonim ***** válasza:
33%

Ne haragudj de hülyeség ilyenbe belemenni

Én soha nem fizetnek előre, főleg nem ennyi pénzt

2024. jún. 15. 19:18
 19/39 anonim ***** válasza:
21%

Mi kerül egy zsebpénzes barátnős magyar nyaraláson 200+ ezer ft-ba?

Mi 4 napra megyünk horvátba hétfőn 42.000 ft-ért

2024. jún. 15. 19:20
 20/39 anonim ***** válasza:
0%
#18 jó, azért túldramatizálni sem kell, barátnőkről van szó.
2024. jún. 15. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!