Barátnős nyaralásnál elszámolás?
Figyelt kérdés
3 barátnőmmel megyünk csak itt belföldön 3 napra valahova, én foglaltam, intéztem,fizettem a szállást. Mindenki a saját részét fogja állni.
Ugye én már befizettem a szállást, mindenki részét, majd beküldtem hogy ki mennyivel tartozik. Erre valaki kitalálta hogy majd a nyaralás végén számoljunk el. Most először megyek így barátokkal utazni, eddig csak szüleimmel. Ez szerintetek így fair, vagy így szokás, hogy valaki előre 200+ ezer forintot kifizet, a többiek meg majd a nyaralás legvégén adják meg a részüket? És pl mi van ha valaki nem fogja kifizetni...?
Ti ezt hogy szoktátok csinálni? Én ebben még eléggé új vagyok
jún. 15. 14:50
1/39 anonim válasza:
De miert pont a nyaralas vegen? En nem mennek ebbe bele... :-/
2/39 anonim válasza:
Töltsétek le a Splid applikációt, nekünk bevált. Be tudjátok vezetni, hogy ki mire mennyit költött, a program pedig összeadja nektek. Mondjuk Pistike fizeti a múzeumot 10.000 ért, Kata az ebédet 20.000 ért, akkor Pisti csak 10.000 rel tartozik Katának stb. Azt viszont meredeknek érzem, hogy 200.000 Ft-ot megelőlegezz nekik, mi a szállás díját rögtön utaltuk a fizetőnek, pedig ennél jóval olcsóbb apartmanban szálltunk meg. Ilyen összegben max az lenne fair, ha ezek után semmit nem költenél, a többiek fizetnének neked ott mindent, hogy egálban legyetek.
3/39 A kérdező kommentje:
Ráadásul 1,5 hónap múlva megyünk csak....
jún. 15. 15:06
4/39 anonim válasza:
Erre kellene neked azt mondanod, hogy bocs, de nem. Nyugodtan állj ki magadért.
5/39 A kérdező kommentje:
Meg van olyan aki egy szót sem mondott hogy mikor, csak hogy majd utalja...
jún. 15. 15:13
6/39 anonim válasza:
Mondd meg, hogy neked szükséged van a pénzedre. Alapból meg illene köszönni, hogy intézted és nem lehúzni. Persze lehet, hogy nem bunkóságból/szándékosan csinálják, csak nekik nem tétel az összeg, akkor meg pláne nem gond, ha ők is előre fizetnek, ahogy te is.
7/39 anonim válasza:
Amúgy elsőre az jutott eszembe, hogy lehet, hogy bizonytalan és simán le fogja mondani pár nappal indulás előtt és le fogja szarni az előleget, mert neki nulla forintja lesz benne.
9/39 A kérdező kommentje:
Pont az a lány nagyon gazdag aki azt mondta, hogy majd a nyaralás végén. Nem olyan aki nem fizetne alapból, nagyon kedves lány, csak hát na...én konkrétan a zsebpénzemből fizettem.
jún. 15. 15:19
10/39 anonim válasza:
Annyit írj, hogy okés rendben, csak a szállást rendezzük le előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!