Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Barátnős nyaralásnál elszámolás?

Barátnős nyaralásnál elszámolás?

Figyelt kérdés

3 barátnőmmel megyünk csak itt belföldön 3 napra valahova, én foglaltam, intéztem,fizettem a szállást. Mindenki a saját részét fogja állni.

Ugye én már befizettem a szállást, mindenki részét, majd beküldtem hogy ki mennyivel tartozik. Erre valaki kitalálta hogy majd a nyaralás végén számoljunk el. Most először megyek így barátokkal utazni, eddig csak szüleimmel. Ez szerintetek így fair, vagy így szokás, hogy valaki előre 200+ ezer forintot kifizet, a többiek meg majd a nyaralás legvégén adják meg a részüket? És pl mi van ha valaki nem fogja kifizetni...?

Ti ezt hogy szoktátok csinálni? Én ebben még eléggé új vagyok

jún. 15. 14:50
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
De miert pont a nyaralas vegen? En nem mennek ebbe bele... :-/
jún. 15. 14:54
 2/39 anonim ***** válasza:
61%
Töltsétek le a Splid applikációt, nekünk bevált. Be tudjátok vezetni, hogy ki mire mennyit költött, a program pedig összeadja nektek. Mondjuk Pistike fizeti a múzeumot 10.000 ért, Kata az ebédet 20.000 ért, akkor Pisti csak 10.000 rel tartozik Katának stb. Azt viszont meredeknek érzem, hogy 200.000 Ft-ot megelőlegezz nekik, mi a szállás díját rögtön utaltuk a fizetőnek, pedig ennél jóval olcsóbb apartmanban szálltunk meg. Ilyen összegben max az lenne fair, ha ezek után semmit nem költenél, a többiek fizetnének neked ott mindent, hogy egálban legyetek.
jún. 15. 14:58
 3/39 A kérdező kommentje:
Ráadásul 1,5 hónap múlva megyünk csak....
jún. 15. 15:06
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Erre kellene neked azt mondanod, hogy bocs, de nem. Nyugodtan állj ki magadért.
jún. 15. 15:10
 5/39 A kérdező kommentje:
Meg van olyan aki egy szót sem mondott hogy mikor, csak hogy majd utalja...
jún. 15. 15:13
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg, hogy neked szükséged van a pénzedre. Alapból meg illene köszönni, hogy intézted és nem lehúzni. Persze lehet, hogy nem bunkóságból/szándékosan csinálják, csak nekik nem tétel az összeg, akkor meg pláne nem gond, ha ők is előre fizetnek, ahogy te is.
jún. 15. 15:15
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy elsőre az jutott eszembe, hogy lehet, hogy bizonytalan és simán le fogja mondani pár nappal indulás előtt és le fogja szarni az előleget, mert neki nulla forintja lesz benne.
jún. 15. 15:16
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
Jók az ilyen barátnők... 😅
jún. 15. 15:17
 9/39 A kérdező kommentje:
Pont az a lány nagyon gazdag aki azt mondta, hogy majd a nyaralás végén. Nem olyan aki nem fizetne alapból, nagyon kedves lány, csak hát na...én konkrétan a zsebpénzemből fizettem.
jún. 15. 15:19
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Annyit írj, hogy okés rendben, csak a szállást rendezzük le előre.
jún. 15. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!