Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Milyen a metin 2 játék?

Milyen a metin 2 játék?

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 18:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim válasza:

Én azt mondom neked hogy egy eredeti játék nekem nagyon tetszett de brutálisan nehéz benne fejlődni azt tanácsolom neked hogy játssz inkább a dfmt2-vel az jobb.

Ez az oldal neve: dfmt2.impacthosting.hu

Sok normális GM csak néhány retardált van a 250 szintet közepesen nehéz elérni a tapasztalati szorzó folyton változik van hogy 1000% de volt már 500% is de most pl 150% de nagyon jó játék ajánlom a kipróbálását! :)

2013. júl. 20. 16:47
 82/85 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=fYRh0dE0OEs Nézd meg ezt a videót utána megtudod miért ekkora szar!
2014. jan. 5. 16:02
 83/85 anonim válasza:
Számomra az etalon mmo. Ez ember függő, de az biztos hogy nagyon be tudott szippantani 5.-es koromba, és azóta bár már sok mindenre rájöttem, nem lehet letenni... Bár nem eredetin kell játszani az hót ziher... Csak akkor menny eredetire ha van rengeteg pénzed (igazi, magyar Ft-ra gondolok, nem játékbelire), és persze időre is szükséged lesz. Egy szónak is száz a vége, nekem tettszett, de az emberek 95%-nak nem tettszik, azért egy próbát megér.
2014. jan. 20. 20:21
 84/85 beni0718 válasza:
Én megpróbáltam bejelentkezni de azt írja ki A számla nincs előfizetve.És még letörölni sem tudom!!!
2014. júl. 3. 08:00
 85/85 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg turelem kell hozzà ès kitartàs..sok sok boszankodàs..gyerekeknek nem valò..azok mondjàk rà milyen rossz..mert 40 fele Max!!! megunjàk mert belassul a fejlodes..de sok embert összehozott màr a M2 ..sok baratsag szovodott..es szerelem is! a grafika mellekes..ez a jatek nem a grafikarol szol..ez a jatek tobb mint akarmelyik csucs grafikas jatek..van egyfajta varazsa ami beszippant es nem tudod lerakni

.nem veletlen talan ..hogy sok ember(nem gyerek) a fizeteset is beleoli sè be..sok sok ilyen ember van..6 ra jar dolgozni de 3 kor meg metinezik..fuggovè lehet vàllni nagyon könnyen!! vannak nagyon jo elmenyei a jateknak..amikor baratokra lelsz..cehbe kerulsz ott is befoganak..es termeszetesen vannak bosszanto oldalai a jateknak..a pènzlehuzas penzlehuzas..vegyel sèt..sè eventek dupla sè egy fizetesert stb..összessègèben ha nem orult mondjàra habzo szàjjal nyomja az ember egy jo èlmèny! de ha nagyon ràkattan valaki az màr a magànèletère is rànyomja a bèlyegèt@ legjobb szerver a Metin2Mester volt! bèke poraira.

2017. febr. 2. 07:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!