Milyen a metin 2 játék?
Akkor most ismertetem veletek a tényeket.
A metin2 egy koreai eredetű YMIR által legyártott, és folyamatosan fejlesztésben lévő játék, amit a Gameforge csak felvásárolt.
A Metin2-nek nem a grafika, hanem a játékélmény, és a barátkozás a lényege. Lehet hogy valakinek nem tetszik a játék, de miről is beszélünk? A világ TOP2 multiplayer játéka a Minecraft, aminek valljuk be, hogy igen csak gyenge grafikája van, bár a java rendszere miatt, jobb grafikával egy gépen se menne el.
A Metin2-ben a Gameforge csak a pénzt látja, és állandóan azt akarja kicsalogatni a játékosokból. Bár van olyan játékos, akiből még így is TOP1 lehet, anélkül hogy fizetne, és valljuk be, hogy ehhez már nagy tehetség kell.
Röviden ennyit. Lehet van aki még ebe a témába kerül, ugyanis ez már egy 2 éves kérdés. Üdv.
Szerintem jó játék
azaz a BSMT2 nah az már télleg jó! GM szeró, csak hamachi kell hozzá meg kilens + indító... na meg gm kódokat kell tudnod nekem 1 lapon van 1 csomó
Mivel a GameForge szerverei hírhedten a legszarabbak közé tartoznak, annyira, hogy sokszor még a magánszervereket is komolyabban üzemeltetik, semmi különleges nincs abban, hogy az összes többit említeni is tilos. :)
A szingapúri metinen (metin2.sg) szabad beszélni bármelyik szerverről, mert az a legjobb, onnan nem megy el senkise.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!