Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Milyen a metin 2 játék?

Milyen a metin 2 játék?

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 18:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim válasza:
100%
Egy nagy faszt megy el mindeg gépen nekem 240grafikus ramom van oszt a metin2mester akkad mint az álllat !!!!!!!!!!!!Egy közepes gépen fut el csak!!!
2011. szept. 8. 20:20
 62/85 anonim válasza:
nem tökmindegy hogy letöltöde-e vagy nem mivel ha letöltöd és letörlöd attól még lassul a gép fokozatosan és nem lehet vissza csinálni am szetem elég szar pontjai: 100/0 tehát megbukott a játék vizsgán:DD
2011. dec. 10. 17:38
 63/85 anonim válasza:

Akkor most ismertetem veletek a tényeket.

A metin2 egy koreai eredetű YMIR által legyártott, és folyamatosan fejlesztésben lévő játék, amit a Gameforge csak felvásárolt.

A Metin2-nek nem a grafika, hanem a játékélmény, és a barátkozás a lényege. Lehet hogy valakinek nem tetszik a játék, de miről is beszélünk? A világ TOP2 multiplayer játéka a Minecraft, aminek valljuk be, hogy igen csak gyenge grafikája van, bár a java rendszere miatt, jobb grafikával egy gépen se menne el.

A Metin2-ben a Gameforge csak a pénzt látja, és állandóan azt akarja kicsalogatni a játékosokból. Bár van olyan játékos, akiből még így is TOP1 lehet, anélkül hogy fizetne, és valljuk be, hogy ehhez már nagy tehetség kell.

Röviden ennyit. Lehet van aki még ebe a témába kerül, ugyanis ez már egy 2 éves kérdés. Üdv.

2011. dec. 21. 10:15
 64/85 hajszárító49 válasza:

Szerintem jó játék

azaz a BSMT2 nah az már télleg jó! GM szeró, csak hamachi kell hozzá meg kilens + indító... na meg gm kódokat kell tudnod nekem 1 lapon van 1 csomó

2012. jan. 26. 12:10
 65/85 Phoney ***** válasza:
100%
Nem tehetség kell hozzá, hanem egy masszív szék, két nagy fenék és legalább 90-es IQ.
2012. jan. 26. 12:19
 66/85 anonim válasza:
A rendes metin fos Metin GGMT2 PVP szero az mar jo!
2012. máj. 11. 21:37
 67/85 BLue0988 válasza:
Kérlek szépen ennek a játéknak olyan szabályzata van hogy beszarsz. Engem most tiltottak le fél évre(!) csak azért mert egy root szerver nevét ki irtam(DDMT2) tehát.....
2012. máj. 29. 20:36
 68/85 Phoney ***** válasza:

Mivel a GameForge szerverei hírhedten a legszarabbak közé tartoznak, annyira, hogy sokszor még a magánszervereket is komolyabban üzemeltetik, semmi különleges nincs abban, hogy az összes többit említeni is tilos. :)

A szingapúri metinen (metin2.sg) szabad beszélni bármelyik szerverről, mert az a legjobb, onnan nem megy el senkise.

2012. máj. 29. 23:32
 69/85 anonim válasza:
Tehetség? Pff na ne viccelj nyomogatni kell a space-t azt annyi meg van 4 skilled váó ... darab szar játék ugy ahogy van npc modeleket se tudnak rendesen csinálni minden ember ugyanugy nézki be se lehet menni a házakba ... az emotikonok meg pénzért vannak hát valami förtelmes..
2012. jún. 30. 18:39
 70/85 DIIIK válasza:
A metin egy kalap fos én is játszottam vele 2 nap alatt meguntam. Sokkal jobb a Silkroad, lehetsz benne kardossal (blade), íjpuskással, varázsló (wizard), és itt egy karakternek nem csak 6 szar képessége van mint a metinben hanem legalább 35 - 40. És itt nem csak gyökér vadkutyákat kell öldösni hanem sokkal kreatívabb szörnyek vannak. És szintén ingyenes de sokkal jobb és igényesebb mint a metin2, és a silkroadba tényleg rengeteg lehetőség van. Sokkal érdemesebb letölteni.
2012. júl. 20. 10:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!