Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Milyen a metin 2 játék?

Milyen a metin 2 játék?

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 18:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim válasza:
87%

Sziasztok!

Metin2

Játékmenet:A játéknak semmi célja nincs,99 szintig mehetsz el maximum.Nincs benne semmi élvezetes és az állatok(nem mindegyik)csapatban támadnak.Az "Agresszív" rangúak bárkit letámadhatnak...A kovács egy kiszámíthatatlan ember "költs X Yangot". MIt jelent a map2?!A "map2"-n a csajíjászok megtámadnak...meghalsz...felkelsz...megtámadnak...meghalsz.A grafika olyan mint egy anime...A zene...nemhogy megnyugtató,idegesít.Az eladást nem tudom miért nem lehetett megoldani úgy,hogy van egy aukciós ház(piac)és oda kipakolod a cuccaidat és jön a yang.Hogy jön a házasság a képbe?Egyáltalán mi köze van a játéknak?Na mindegy ez a játék SZAR ÉS SZAR IS MARAD!!!

2010. aug. 3. 20:28
 42/85 anonim válasza:
57%
Igenis jó játék! És hagyjátok már a Wow mániátokat! Akinek nem tetszik azt így járt...Amúgy csak szólok, a játékot nem arra találták ki, hogy előtte töltsd az életed! úgy még jó, hogy megunod!!! Jó a játék és kész
2010. aug. 5. 19:46
 43/85 Phoney ***** válasza:
100%

????

Te melyik játékról beszélsz?:D A metin2 pont az a fajta, ami előtt vagy órákat töltesz, vagy semmit nem érsu el.....

2010. aug. 8. 16:38
 44/85 anonim ***** válasza:
100%

Órákat töltesz előtte éééés zsebpénz is kell rá, különben egy idő után nem haladsz semmire.

Egyébként nem mindegy, hogy mennyi idő után unsz meg egy játékot.

Meg hát szerintem neked van wow mániád, több tucat igényes ftp vagy ptp mmo van szuper jók, nem olyan gagyik mint ez (én még mindig fenntartom, hogy a játék még csak-csak, de ez a magyar tálalás egy kalap szart ér) nem tudom mit dobálózol itt, hogy wow.

2010. aug. 8. 18:15
 45/85 anonim válasza:
67%
Ha valaki kipróbálja a silkroad-ot és utána a metin 2őt sírva fakadna. Metin 2 egy hulladék játék, és igen a Silkroad is INGYENES!
2010. aug. 25. 10:07
 46/85 anonim válasza:
100%

19:09 még az elején

a metint és az l2-t nem lehet egy kalap alá venni

a metin egy 500 megás ingyenes kis gagyi

a lienage pedig egy siekeres fizetős nagy játék

ami csak a népszerűségével nem győzte le a wowot :D

2010. aug. 27. 18:41
 47/85 anonim válasza:
100%

A metin2-vel csupán az a baj hogy rettenetesen hiányos és hanyag munka-.-

értek én az olyanra hogy a nálam néha csak 2 cm-rel magasabb dombra sem lehet felmenni, nem lehet a vízbe bemenni, néhol nem lehet átmenni 8mert egyszerűen nem enged), berakhattak volna több ruhát, kinézetet, karaktertípiust mert az télleg rohadtul idegesítő hogy van 100 harcos (pl) és abból 50 ugyan úgy néz ki. Elég nagy hülyeség hogy 1 skill bookot lehet csak elolvasni, ráadásul a legrosszabb és legértethetetlenebb az hogy a tanulást ELRONTHATJA! Most ez hogyan van? Ez annyira dilettáns hülyeség-.-

Tényleg nem kéne 100 vagy több fegyvert elherdálni a kovácsnál csak azért hogy egy +9-est kapj, ráadásul maga a játék sem túl izgalmas. Ahhoz hogy fejlődj ütnöd kell szörnyeket vagy órákon át, így rettenetesen rá lehet unni. Sok a taknyos 10-12 éves(akinek nem inge ne vegye magára), ráadásul a Sárkány érme (SÉ) amit venni kell pénzért plusz tárgyakért botrányosan drága, rablás, 50 Sé-ért (ami a jobb cuccokra nem is elég) SMS_ben van pofájuk 1250 FT-T elkérni....azért már....:S :/

Szal grafikai szinten lehetne jobb lenne ha a Gates Of Andaron szintjén lenne:S

2010. aug. 30. 21:23
 48/85 palesz_88 válasza:
35%

a metin 2 nagyon szar játék... az osztályban mindenki azal játszik csak én nem.. nem értem hogy mit értelme van a játéknak... arról szól hogy van egy béna anime-kinai karaktered, megölsz egy pár állatot kihullik belőle az arany, és lépsz egy szintet...szánalom. én nem tul sokat játszottam vele de már akkor se tetszett. én inkább SA-MP-ozok. az sokal jobb!

:D

2010. okt. 6. 14:58
 49/85 anonim válasza:
100%
marha egy játék az biztos!én játszottam egy ideig! de utána ahogy rájöttek hogy kell csalni már csalnak is mindenedet kifosztják!
2010. okt. 14. 08:20
 50/85 anonim válasza:
100%
Nem akarok sok mindent írni úgyhogy csak néhány sz róla: szar, fos, béna, low stb. Kockfejű emberrel szaladgálsz és ölöd a vadkutyát meg a farkast és ha 30-40 körüli leszel mész és szenvedsz 1 hetet az arrahanokál mire dob egy ribet amit a kovács úgyis beb*sz kb ennyit erről.
2010. dec. 3. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!